4. sij 2012.

Neutrogena Visibly clear gel za lice – rozi grejp

Nekoliko mjeseci sam za lice koristila Lash coalface sapun za lice i sviđali su mi se rezultati, no kako se on bližio kraju, a jesen i lošiji dani su stizali, moja koža je trebala drugi tip njege. Naime, ona je puno masnija po t-zoni po zimi nego po ljeti, no kako ju zimi ugrožava i hladan vjetar, treba nešto što ju neće dodatno isušiti. Dakle, moja koža trenutno ima sljedeće karakteristike: masna je, ali i podložna isušivanju i lako se počinje perutati. Dakle, nema šta nema.

CAM_0111

A kako su neke moje drage blogerice već isprobale ovaj gel, a iskustva su bila pozitivna, odlučila sam se i ja za njega. Prvenstveno zato jer nema cinka,koji mi je super po ljeti ali po zimi nikako.

Miris: taj dio me najviše zanimao, nije pre intenzivan Ugodan je i blag, što je meni,užasno bitno jer ne podnosim intenzivne voćne mirise.

Što se pjene tiče, očekivala sam da će ići puno lakše, no ne pjeni se pretjerano brzo i za cijelo lice su mu potrebna dva stisaka pumpice, što me malo iznenadilo jer uobičajeno je dovoljan jedan. Gel je svjetlo roze boje.

Gel je jako blag, tako da mi koža minimalno reagira perutanjem,što se uz malo dodatne hidratacije rješava. S druge strane odlično mi regulira sebum na čelu i nosu i čak mi je smanjo mitesere. Kako su se ponovo počeli pojavljivati nakon prestanka upotrebe Coalfacea, sada su, upotrebom ovog gela, na korijenu nosa već nestali, a na dnu nosa su se smanjili i prorijedili.

Cijena gela je oko 46 kn (kupljen u Mulleru) za količinu od 200 ml. Bočica ima pumpicu što svakako omogućuje lakše doziranje.

Meni nije izazvao apsolutno nikakve alergijske reakcije i svakako bi ga preporučila za mješovitu kožu.

Da li ste ga isprobali? Ako niste, planirate li sada?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 19:

  1. Što se tiče topa kože, definitivno imamo isti, jer i kod mene nema što nema na licu. :)
    Svakako namjeravam isprobati ovaj gel, jer sam rijetko kojim proizvodom zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidiš, meni se baš fino pjeni, jedna pumpica mi je taman, čak i previše za cijelo lice. :) Odličan mi je, najviše mi se doduše sviđa piling iz te linije, obožavam ga.

    OdgovoriIzbriši
  3. @REa - u tom slučaju bit će ti odličan:-)

    @FF - nemoj nezati? Pa kaj imam toiko veće lice od tebe? Kažeš piling? Moglabi probati, taman mi treba novi!

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene jedino privlači ova roza boja, ali nedavno sam kupila cijelu liniju Eveline pure control s.o.s., pa će ovaj gel malo pričekati. :D

    http://tonijemojsvijet.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Eto, a meni strava i nimalo blag. :(
    Definitivno nije za osjetljivu ni suhu kozu, ali za tvoj tip koze definitivno jest.
    Jedino sto me ugodno iznenadilo je lakoca kojom odstranjuje makeup s lica, ali eto nije mi vrijedilo zbog alergijske reakcije. :/

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan mi je ovaj gel. Koristim ga svaki dan iako nemam masnu kožu. Nakon što skinem šminku s mlijekom za čišćenje, eventualne zaostatke uklonim ovim gelom. Baš mi dubinski očisti kožu. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. E dobro si rekla, baš dubinski čisti! I osjećam se čistom! Što je najbitnije!

    OdgovoriIzbriši
  8. imaš li kakvu preporuku za suhu kožu? meni su takvi preprarati preabrazivni! :(

    OdgovoriIzbriši
  9. Obićno se za suhu kožu preporuča mlijeko za čišćenje lica, a ako ti je jako osjetljivo moja preporuka je Nikel! Malo je skuplja ali je odličan!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja nikako nemam sreće s tim gelovima za čišćenje lica, niti jedan nije ništa učinio na mojoj masnoj/problematičnoj koži :(

    Ali probala sam ovaj Visibly Clear, ali onaj narančasti. Bio je u redu. Probala sam i onaj oil - free moisturiser i mogu reći da mi se sviđa !(:

    OdgovoriIzbriši
  11. znala sam da ću od tebe 'izvući' koristan savjet! kad već zanovjetam... znaš li kakvu dobru, hranjivu kremu za suhu/nirmalnu kožu? može biti malo skuplja, smo da je dobra. znaš, godine čine svoje... ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. bezobrazna sam: hvala ti puno na savjetu!

    OdgovoriIzbriši
  13. @Birds - poznati su mi ti problemi, ja sam tek sada došla do boljih rezultata!

    @Sani - pogledaj isto Nikel. Stvarno imaju super proizvode i u staroj Vlaškoj (ako si iz Zg) ljekarnu pa najbolje je da odeš tamo direktno, možda bolje nego DM. Imaju veći izbor i stručno osoblje!

    OdgovoriIzbriši
  14. Ako naletim na njega isprobat ću ga. Nemam baš nekih problema sa kožom iako imam 17 godina. Za otklanjanje šminke koristim ulje, a nekada i običnu kremu pa zatim lice isperem običnim Johnsons sapunom i nakon toga svega kremu za lice nanesem i to je to. Shvatila sam da što više pažnje i proizvoda koristim to mi koža sve gora, a što se manje trudim i brinem da nemam uopće problema, ne znam zašto. Ali to ne znači da se ne treba brinuti o koži :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Nisam ga koristila, ali sam razmišljla o promjeni gela, mogla bih probati ovaj!



    xoxo
    Antonia
    FASHION IMPERATIVE

    OdgovoriIzbriši
  16. Ja sam prije nekog vremena probala ovaj gel i piling iz iste linije, ali moja iskustva nisu baš pozitivna. Ja imam masnu i problematičnu kožu i oba proizvoda su mi užasno isušila lice pa se stanje jako pogoršalo - bilo je u isto vrijeme isušeno i puno prištića :) Samo moje lice je i inače jako osjetljivo na gelove za čišćenje i jako se lako isuši iako zapravo imam masnu kožu. Zato mi je najbolji Lush :)

    OdgovoriIzbriši
  17. @Kristina - iskreno, slažem se, što više pipaš, gore je!

    @Antonia - nadam se d aće ti sjesti kao meni!

    @MistyM - ne mogu vjerovati, posebno zato jer ti je koža masna! koma! nadam se da si riješila probleme!

    OdgovoriIzbriši
  18. Nekada davno sam isprobala jako puno tih proizvoda svi bi bili super neko vrijeme i onda sam imala osjecaj da mi samo odmažu..srecom nemam nekih vecih problema na kozi

    OdgovoriIzbriši
  19. ja ima sličan tip kože..T zona mi je masna ostalo suhičavo...a ta glupa T zona osim što je masna po zimi se još i ljušti :P suluda kombinacija :P
    meni je ovaj gel ok...nemogu reći da je najbolje kaj sam probala....meni trebaju dvije pumpice da kao operem lice....tad se ne zapjeni baš puno...dobro imam obično poprilično šminke pa valda zato...i onda mi tek treća pumpica se tek fino zapjeni i očisti lice tak da osjetim da je čisto :))) nisam sigurna da li ću kupiti ponovo ;) privukla me ambalaža jer je pumpica i boja naravno, ali je bočica nekako nestabilna pa mi stalno pada u umivaonik....hahahhaha

    OdgovoriIzbriši