16. sij 2012.

Benefit “Coralista” vs theBalm “Hot mama”

Nedavno sam recenzirala i swatchala theBalm rumenila i tamo sam spomenula da postoji određena sličnost između Coraliste i Hot mame. Ali, iako samo sličnost, razlika nije prevelika, pa dođi gotovo kao dupe. Gotovo, ne i zamjena.

CAM_0310Coralista je jedno od najpoznatijih Benefitovih rumenila, što ni ne čudi, jer i kvalitetom i nijasnom zaista odskače od svega uglavnom viđenog.

CAM_0311Iako su vrlo slične, između njih postoji vrlo velika razlika. Coralista ima u sebi više zlatnog shimmer sjaja, dok je Hot mama više koraljno-beskvasta bez tog sjaja. Nije da ga nema, ima, itekako, ali je kod Coraliste intenzivniji. Što je i mene samu iznenadilo, jer ovako od oka bi rekla, dok sam ih gledala u kutiji da će Hot mama biti shimmerastija. No prevarila sam se.

CAM_0313

Iako nije dupe, Hot mama ipak može biti donekle zamjena za Coralistu. Cijena Hot mame je oko 16€, dok je Coralista dostupna kod nas u Sephori, po cijeni od 242 kn (u UK je oko 23 GBP). A ja sam imala sreću i naletila na nju na jednom blog saleu i kupila je za nekih 9, 10 GBP.

Jeste li pronašle koji zanimljiv dupe u zadnje vrijeme?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. Baš me mami ova Hot mama, ali još mi je nekako preskupo dati toliko za rumenilo pogotovo jer sam full zadovoljna sa Ardeco rumenilima koji su oko 40,00 kn. Možda bi ovo bilo najsličnije: http://www.artdeco.de/en/make-up/teint/rouge/blusher.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se odlučiš za nju, nećeš požaliti. Prije bi rekla da je sličnija ovoj nijansi http://www.artdeco.de/en/make-up/teint/rouge/blusher.html

      Izbriši
  2. Obožavam Benefit i po izgledu kutije Coraliste sa slika,rekla bih kako mislim da imaš fejk :(
    Iako je cijena super, ali ne mislim da si dobro prošla ukoliko su ti poslali fake proizvod. Baš mi je žao. Toga je i mene uvijek strah kada kupujem online.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slike su malo obrađene da se dobije realnija nijansa rumenila! Već sam išla provjeriti u Sephoru, original je! A i cura od koje sam kupovala je sve do sada imala super!

      Izbriši