9. pro 2011.

Sigma Dry’n’Shape review

Nije me bilo par dana,a ovaj put čak ni faks nije toliko krv za to već prehlada. Došla je iznenada, i to doslovno, legla sam zdrava i probudila se u 3 ujutro sa grloboljom, glavoboljom i temperaturom. Sad je bolje, jer ne želim i ne mogu više ležati u krevetu. Ne znam šta bi više radila a da mi dan prije prođe. Užas živi! Da vas više ne davim sa svojim zdravstvenim stanje, koje i nije baš toliko interesantno, idemo na recenziju.

CAM_0320    

Dry’n’Shape sam kupila prije cca 2 mjeseca i od tada koristim isključivo njega (osim kod kistova koji kojih to nije moguće ili nepotrebno) za sušenje kistova. I moje mišljenje o njemu su samo riječi hvale, iako, naravno ima nekoliko mana.

CAM_0315

Dry’n’Shape je ustvari etui, ali tvrđi od njihovih uobičajenih, dakle nije toliko mekan i savitljiv, koji u sebi ima kožne držače za drške (1) i od lastike (koja je bolja riječ za to?) držače za dlaku kista (2).

CAM_0907

Iako sve to skupa izgleda kao samo dobro prodana, američka, priča, u biti, cijela priča i cijena svakako drže vodu. Tvrde da se kistovi osuše za 4-6 sati. Čak se i F80 osuši za 4 sata. No najbitnije, kistovi izlaze van kao novi. I to je ono zašto naviše volim ovu stvar. Naime, moja logika zašto sam ga kupila je bila sljedeća. Ako sam se već odlučila dati 139$ za kistove (cca 764,5 kn) e pa želim da mi budu dugovječni! I želim da svaki put budu kao novi, jer nije mi za silu davati svake godine takav iznos za njih. Dobro, nije da se oni uništavaju samo tako , ali želim ih njegovati što je više i bolje moguće.

CAM_0316

Sistem je vrlo jednostavan, i iako vjerojatno znate kako funkcionira, eto ja sam ipak napravila kratki video. Kod umetanja kistova treba paziti da se dlake kistova popune cijeli dio predviđen za njih, a ne da ostaje lufta. Naime, poanta i je da se dlaka stisne, iscijeli dlaka i oblikuje u svoj prvotni oblik. Gdje odlazi ta voda, ne znam.

Znam samo da je se nigdje ne cijedi, jer ručnik ispod m je uvijek suh. I da ne smrdi. Također, ukoliko je prostor predviđen za dlaku kistova prevelik za nju, stavi se 2,3 kista i na taj način popuni prostor. Svakako neka dlaka bude iste boje, jer postoji mogućnost da kistovi crne dlake pobojaju kistove bijele dlake.  Ono čemu ćemu ovaj set može poslužiti je i kao etui za kistove za putovanje.

CAM_0319

Kao najveću manu ovog seta, u biti i jedinu, navela bi nesrazmjeran broj malih i velikih rupa. I male rupe bi trebale biti manje, jer su vrlo često prevelike pa treba staviti i po 2 kista. Dok je velikih rupa više.

Također, kad sušim kistove, stavim ih naopaku, doduše i oni sada reklamiraju taj način sušenja iako su u početku predlagali vodoravno.

CAM_0318

Sigma je za ovaj sistem dobila patent, što dakle i dokazuje kvalitetu.

Cijena je 29$ + poštarina. Kod za 10% za 12 mjesec je NY2011

Hoćete i kupiti Dry’n’Shape? Smatrate li ga korisnim kao ja?

Hvala vam što ste svratili!

Nadam se da vam se svidjelo!

Love.

Maybe

1 komentar:

  1. Mislim da i nije toliko potreban nama koji se make upom bavimo iz hobija i šminkamo samo sebe. Ti vjerovatno imaš više kistova pa ih je ovako lakše i brže sušiti.
    Ja ih imam nekih desetak, zamotam ih u papirnu maramicu i nemam problema. Inače volim da stvari služe meni a ne ja njima.

    I jedna ispravka, patent pending znači da su ga iz Sigme prijavili kao patent ali još nije odobren.

    OdgovoriIzbriši