1. pro 2011.

RapidLash

Prije nekoliko tjedana sam na recenziju dobila RapidLash, sredstvo koje bi trebalo napravit čudo od mojih trepavica. Prema dosadašnjem iskustvu nekih cura, u pitanju je stvarno čudo. A kako su moje trepavice tanke i nikakve, odlučila sam ga primiti jer im je potreba sva pomoć svijeta.

Nakon 4 tjedna kontinuiranog korištenja (sad sam na polovici puta, jer je prosječno vrijeme 8 tjedana za prve rezultate) donosim vam svoje prve dojmove. Aplikacija je jako jednostavna, kao da nanosie tuš na kapke, serum niti pecka niti izaziva ikakve negativne učinke. Najteže je bilo u početku sjetiti se svake večeri prije spavanja. Morate ga nanijte prije spavanja jer kapak se treba umiriti da bi se brže upilo.

No, nakon 4 tjedna mogu reći da primjećujem i prve rezultate. Imam osjećaj da je korijen  trepavica ojačao, tako da već dobivaju pomalo dojam gustoće. Veselim se rezultatima za 4 tjedna. Do tada marljivno fotkam svaki petak trepavice i snimam:-)

Na kraju ćete vidjeti sve fotkice i video!

Preporučena cijena proizvoda je 370 kn a kupiti ga možeze u boljim ljekarnama!

 

*PR uzorak

 

Hvala vam što ste svratili!

Nadam se da vam se svidjelo!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. citala sam o tome i kod drugih blogerica..zgodna stvar samo ima i jeftinija varijanta po mom mišljenju
    (ricinusovo ulje).

    imam jedan offtopic. razmišlam da si naručim BB kremu preko e baya pa me zanima koju bi ti preporucila? koza mi je mjesovita, prekrivanje ne treba jako, dovoljno je srednje prekrivanje a i koza nije pretjerano problematicna tako da mi vise odgovara ujednacavanje tena nego prekrivanje pristeva itd.
    gledala sam neke recenzije tih BB krema i sve su ili za suhu kožu ili za masnu. a i tvoje recenzije su mi najbolje i najiskrenije pa me zanima :))
    unaprijed hvala :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga, na žalost uopće ti ne mogu pomoći po ovom pitanju, jer doma nemam niti jednu BB kremu (znam, sramim se), ali nekako nemam volje za naručivanje njih preko neta! Tako da ti stavrno ne mogu pomoći!

    OdgovoriIzbriši
  3. nema veze. hvala na odgovoru :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da si primjetila rezultate mene zanima koliko traje ta jedna "bočica?"

    OdgovoriIzbriši