29. stu 2011.

Sigma travel edition Make me Cool review

Jučer je Sigma izbacila i svoj drugu limitiranu kolekciju za ovu sezonu – Make me UP Kit u travel size koji dolazi u 4 boje: tirkiznoj (Cool), ljubičastoj (Crazy), rozoj (Blush) i crnoj (Classy) a cijena ovih limitiranih setova je 59$ + poštarina.

Nakon ovog službenog uvoda, evo koja riječ o mojim dojmovima. pa…. OBOŽAVAM IH! Znala sam da su u tirkiznoj boji slatki, ali ne toliko! Boja je divna, nije prekričava, ugodna oku. Kvaliteta drške je standardna Sigmina – odlična. I ovaj set je fenomenalna investicija zbog etuia u kojem dolazi.

 

CAM_0781 

Da bi ste što bolje mogli vidjeti set napravila sam video recenziju i usput ih usporedila sam Naughty in black setom,a veličinu sa klasičnim setom kistova. Recenziju Naughty in black kistova možete pročitati ovdje. Video je slabije kvalitete jer mi YT uporno nije htio uloadati pa sam ga morala ponovo konertirati!

CAM_0779

Kistovi su odlične kvalitete i nakon prvog pranja mi nije otpala niti jedna dlaka!

svi

Ukoliko se odlučite na kupovinu ovih kistova svakako unesite kod za 10% popusta IN2011 koji vrijedi do kraja 11. mj! U 12 mj ću promijniti kod!

*PR uzorak

Nadam se da vam se svidjelo!

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 6:

  1. Recenzija ti je super, ali ja sam ljubomornaa. :) I ja bi isto te kistiće i isto plave boje. :'(

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj kako su dobri,da mi se docepati jednog tog seta,mislim da bi se mozda odlucila za rozi:)Vjerujem da je s njima raditi pravo zadovoljstvo!

    OdgovoriIzbriši
  3. divni :) Želim pinky set :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predivne su :) ja bih ljubicanstvene :D <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Da li se dobija nesto na poklon uz ovaj Sigmin set, kao uz Naughty in black?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, za svaku kupovinu iznad 30 $ se dobije poklon!

      Izbriši