25. stu 2011.

Sigma Black Friday

Svi već naveliko pričamo o današnjim popustima diljem Amerike, no kako smo mi udaljeni tisuće i tisuće kilometara, ostaje na shopping preko neta! Sigma je za petak u vremenu od 9-17 sati (po njihovom vremenu) po našem vremenu od 16-24, odlučila za Black Friday počastiti besplatnim shippingom!!!! I sami znate da im shipping nije prejeftin, pa je ovo savršena prilika. Do 16 sati napunite kartice, napravite popis i krenite! Ovo je dobra prilika da sami sebe, nekog drugog ili netko vas počasti nekim lijepim setom  kistova ili nekim od dodaka iz Sigme.

U nastavku vam donosim svoj izbor, po meni najboljih prilika!

city

The Cities Trend edition sam spominjala u postu o Londonu, onom predivnom smeđem setu sa pozlaćenim drškama. Bilo je jedno pitanje o veličinu etuia, ne nećete se iznenaditi da je minijaturan, zaista je dobra veličina, svakako praktična. Setovi dolaze u 4 boje smeđoj London (89$), crnoj New York (59$), crvenoj Pariz(59$) i pink Tokio (59$).

vegani

Zatim su na redu moji omiljei kistovi – vegan! Bez njih ne bi uspjela nanijeti niti tako dobro niti tako dugotajno podlogu. Tu ima nekoliko mogućnosti, pa možete birati između specijalne ponude gdje na popustu imate komplet od F82 & F 84 po sniženoj cijeni od 24$ , ili Synthetic Kabuki kit (svi kistovi za lice) po cijeni od 56$ ili moj omiljeni, Precision Synthetic kit o kojem detaljnije možete pročtati ovdje, po cijeni od 49$ ili sve zajedno po cijeli od 99$!

kitdobar

Za klasičarke preporučam set od 12 profesionalnih kistova bez držača za 89$ ili sa držačem za 109$. Svi bitni kistovi su uključeni! Set koji vrijedi! Jedna od najbojih prilika.colour

Ako ste zaljubljenik u boje, onda je Make me up vaša kolekcija. 12 kstova će vam stići u jako praktičnom etuiu. A možete ih kupiti u ljubičastoj, tirkiznoj, pink i crnoj boji. Ovo je svakako jedna od bolji opcija jer dobivate i etui i apslutno sve bitne kistove. Cijena seta je 109$.

crni

Naughty in black je set o kojem sam također već pisala (klik ovdje), i sada je na akciji te ga možete dobiti za samo 39$ i to u crnoj ili metalik rozoj boji. Ili jedan od premium travel setova (donja slika) koji možete dobiti u crnoj, metalik rozoj boji, pink ili srebrnoj po cijeni od 49$.

dry'nshape

Iako o Dry’n’Shape - u još nisam pisala, a sve je gotovo spremno i za taj pothvat,samo da vam kažem, obožavat ćete ga! Radi se o apsolutno savršenoj stvari, bez koje ja ne mogu zamisliti život više. Kistovi svaki puta izađu ko novi, ne uništavaju se a F80 se oduši za 4-5 sata! Njegova cijena je 29$ i vrijedi apsolutno svake lipe! 

cleaning

  Cleansing & Polishing tool je stavarčica koja je i meni na wish listi. Sviđa mi se što su četke za lice i tijelo i što se mogu kupiti dodatkci. Cijena seta je 39$ a pojedine četke 9$.dare

  Palete sjenila. Dare je moja želja, a šogorica je uzela Bare , koja je savršen zbor za svaki dan, a vama na izbor ostaje još i Flare.holder

  Kako sam sa setom London ksitova dobila etui, momentalno sam zaželjela još jedan. Osim za kistove praktičan je i olovke za oči, korektore u olovci, sjajila,… Njegova cijena je 20$.torbaOva mi se torba dugo činila nepotrebnom, dok nije CopyCat naprvaila video o njoj, i onda sam shvatila da bi mi ovakav jedan bunker u kojeg stanu svi kistovi ali i paleta sjenila bio savršen. Cijena ove mega torbe je sada na sniženju 25$, a možete ju dobiti u crnoj, tirkiznoj i ljubičastoj boji.

Kako me do sada niti jedna njihova stvar još nije razočarala, od srca vam preporučam nešto od ovoga!

Hoćete li shoppinirati danas? Ne zaboravite unjeti kod za 10% popusta IN2011. Kod za današnju akciju je BF2011  .

 

Nadam se da vam se svidjelo!

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

4 komentara: