8. stu 2011.

Sigma Premium Professional Kit

Drage moje,
prije nego započnem sa recenzijom moram se zahvaliti prije svega svima koji unatoč tome što me već danima nema na blogu dolazite:-) Vjerujem da vam je već dosta mjesečnih favorita i zato je vrijeme za novu recenziju!
Hvala vam svima koji ste svratili :-)

Najveći Sigmin set kistova mi je došao prije 2,3 tjedna i iako ima dosta mana, što ćete čuti, ja ga obožavam! Njihovi kistovi su divni, prosječnog cjenovnog randa i izvrsne kvalitete! Imam ih već stvarno dosta i želim ih još! :-)



Više o kistovima i detaljniji opis čemu služi koji pročitajte na njihovoj stranici, link direktno za ovaj kistova!
A set kistova koje preporučam u videu možete naći ovdje (Color me Crazy) i Coplete Kit with brush roll . Cijena oba seta je 109 $+ poštarina te ukoliko se odlučite na ovaj set iskoristite kod za 10 % popusta - IN2011 ! Ovaj kod se odnosi samo na studeni 2011! I ne zaboravite, čim naručite za više od 30$ Sigma vam šalje poklon!

Nadam se da vam se svidjelo i da sam vam možda olakašala dvojbe oko ovog seta:-)
Sigmini kistovi bi većini vas bili divan Božićni dar pa svakako sudjelujte u mom darivanju!

Broj komentara: 6:

  1. Hvala na ovako detaljnoj recenziji ovih predivnih kistova! Sad me još više mame... :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. predobro ti stoji puštena kosa :)
    recenzija odlična, na žalost nikako nisam u mogućnosti kupit si nikakav set, vjerojatno čak ni jedan kistić, al zato se nadam da bih mogla ulovit kistiće na giveawayu :)
    još jednom, odlična recenzija, stvarno detaljno i iskreno mišljenje. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahahahhahaaa! A mislim ,jesi žensko ili ne!? Mislim na onaj dio gdje kažeš da ih želiš još :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super recenzija! =)
    Bas sam cekala na ovu tvoju recenziju, mislim se vec dugo o kupovini ovog seta ali kao sta si rekla onda nedostaju pojedini i definitivno se moras odlucit za jos jednu kupovinu... =S
    Kako ja vec imam njihov EYES KIT, sta preporucujes za upotpuniti pravi cijeli "normalni" set, da li - Complete Kit with Brush Roll, Premium Professional Kit with brush Roll ili pak samo njihov Face kit? Bas se dvoumin tj. "troumin"... Tnx ^^

    OdgovoriIzbriši
  5. Drago mi je da vam se recenzija svidjela i da sam uspjela istaknuti bitno'!
    @Trancey- kako već imas eyes set, moja preporuka ti je ako imam mogućnosti complete kit jer kistova za oci nikad dosta a dobit ćeš i sve za lice, ili za te novce uzet Precision set za korektore i konturiranje i dodat pojedine kistove za lice poput F80, F86, F25,F15 ili F35. Cak bi ti prije preporucila F15 nego F50 tj klasičnu bockalicu jer je ova multifunkcionalnija!

    OdgovoriIzbriši