11. lis 2011.

Sigma NEW Sigmax Synthetic Collection!

Volim Sigmu, a vi? U biti obožavam njihove kistove! Prezadovoljna sam sa njima i svima ih preporučam. Prošli tjedan sam naručila novi set kistova (Premium Professional Kit) i jedva čeam da mi stignu. No, ovo savršenstvo se odmah našlo na mojoj listi želja!
Nakon fenomenalog uspjeha  sa F80 i setom kistova za lice, odlučili su ponuditi 2 nova seta kistova za lice!
Moj favorit je set Sinthetic Precision Kit koji će omogućiti precizno prekrivanje nepravilnosti,bez da radi maska efekt na vašem licu ili istakne korektor više nego što je potrebno! Posebno mi je za oko zapao P82,mislim da će upravo taj biti “the kist” koji će mi omogućiti u potpunosti prekrivanje hiperpigmentacije područja oko očiju.

Set Synthetic Precision Kit se sastoji od 4 kista od koji je moj favorit P82 (drugi po redu) jer mi bio idealan za korektor. Video o setu pogledajte ovdje. A cijena ovog seta je 49$ (+ shipping). Da li vrijedi, svakako! Već znam da mi je na popisu za sljedeću kupovinu u Sigmi!
Drugi set je Synthetic Kabuki Kit koji je suži nošenju podloga na lice. Svi znamo koliko je F80 savršen kist (njenu recenziju pročitajte ovdje), a sada je dosadašnji set koji se sastojao od F80, F82 i F84 je popunjen i sa F86. Ovaj set je odličan, ali moj favorit je svakako Precision set! Ovaj set se po cijelini od 69$ možete kupiti ovdje (+ shipping)! Video o ovom setu pogledajte ovdje!
A oba seta zajedno će vaš koštati 99$! Dok su cijene pojedinačnih kistova 14$!



Klik za Sigminu strancu je ovdje. I ne zaboravite na kod za 10% popusta – MAX2011!
Planirate li kupiti koji od ovih setova? Ili oba?

Hvala vam što se svratili!
Nadam se da vam se svidjelo!
Love,
Maybe

Broj komentara: 7:

  1. ja sigurno kupujem barem 2 kista :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Čekam bolje dane da si naručim koji sigma kit, ali definitivno patim 'na njih'. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nedavno mi je stigao Sigma travel set crni i presretna sam :) to su mi prvi sigma kistici. Mogu reci da sam zadovoljna kako obavljaju posao, samo me nervira konstantno linjanje. Najvise iz bockalice ispadaju dlake, pa onda iz kista za rumenilo :( Dali su tebi prestale ispadati dlake s vremenom? Ovaj novi set mi je super, ali ne znam bas da cu dati opet 300kn za njihov set. Jedino mi je jos zelja kupiti F80 i onda ce mi srce biti na mjestu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, baš se divni čine, ja imam onaj cijeli set, više ne znam ni kako se zove, al onaj veliki, jel :P I super mi je, baš ih obožavam, no moram si nabaviti još jednu četkicu za rumenilo/puder..

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja još uvijek nisam naručila mizerni travel set.. :( Moram prvo napraviti PayPal. I ovi setovi mi se jako sviđaju! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kist je kist,da l' za make up ili slikanje :))Uvijek ih tražim,stalno mi trebju!

    OdgovoriIzbriši
  7. nikako da ZeaZii odgovorim- i meni se linjao, ali to prestane s vremenom! ne brini!

    OdgovoriIzbriši