11. lis 2011.

KIKO kist za blendanje #200

Sve mi znamo da, ma koliko uložile u make-up ukoliko nema dobar pribor za nanošenje istog da sve pada u vodu je jedno bez drugog ne ide.

  CAM_0135

Moram priznati da sam ja u životu više ulagala u kistove, čitala recenzije i jako birala šta ću kupiti. Iako sam u međuvremenu naručila i cijeli Sigmin set, jer sam na kraju odlučila raditi samo sa njima, nekih se starih kistova ne bi samo tako odrekla, a ovaj je među tom skupinom.

CAM_0134

I njega, kao i većinu KIKOovih stvari sam kupila ljetos u Italiji, domovini KIKA. Njegova cijena je bila 10€ i doslovno me oborio sa nogu.

Dlake su umjetne, nisu premekane a niti prečvrste. Vrh kista je polukružan što omogućuje prezirno blendanje. Osim blendanja sa njime se može nanijeti i sjenilo. Čak sam znala sa njime napraviti cijeli make-up očiju, koristeći 2,3 nijanse a da se uopće nisu smiješale. To nam govori da ne upija boju. A ta činjenica je jedna od meni bitnijih kod odabira kistova.

KIKO200

Drška mu je plastična, ali jako ugodna. Dovoljno dugačka da vam omogućuje toliko lagano baratanje kistom da možete i nježnije i grublje njime raditi!

Naravno, opet je problem nabavka ovog kista, jer niti šalju u inozemstvu nije ih ima u puno država. Što bi mu bila jednina mana.

Ako budete u prilici, svakako vam preporučam nabaviti ga!

 

Imate li koji KIKO kist za make-up? Koji je vaš najdraži kist za blendanje?

 

Hvala vam što se svratili!

Love,

Maybe

1 komentar:

  1. Meni bi trebao neki početnički set kistova, za osobno šminkanje (koje je rijetko), no koliko vidim, 1 kist košta oko 60 kn i više, a ja si to baš i ne mogu priuštiti..

    OdgovoriIzbriši