26. ruj 2011.

Sam McKnight za “Jaeger” : ‘Ležerna mistična elegancija’

Drage moje, upravo je nešto vruće sletjelo na moj mail! Uz još jedan portal (žena.hr) prva vam objavljujem novosti hair stilista Sama McKnighta (Pantene Pro -V) sa Londonskog Fashion weeka!
Oni koji me duže prate znaju da obožavam Sama jer ima super jednostavne ideje! A to volimo! Iako sam dobila frizuru i sa revije  Mary Katrantzou, nju ću vam pokazati sutra, jer “ležerna mistična elegancija” je doslovno moj favorit! Nadam se da će mi uspjet i samoj kreirat ju pa napravim video, a do tada, uživajte u slikama i opisu!
U biti, moram ju naučiti raditi jer je ubrzo bratovo vjenčanje i ova frizura će mi savršeno pristajati uz haljinu!

clip_image002
Kako napraviti frizuru:
Prvo operite kosu i pružite joj potrebnu njegu prikladnim balzamom. Kako većina modela na revijama ima obojenu kosu, u ovom sam slučaju koristio šampon i balzam Pantene Pro-V Color Therapy, a na kosu koja je bila oštećenja bojanjem nanio sam i hranjivi sprej za trenutačan sjaj iz iste kolekcije, čime sam dobio zdraviju podlogu za rad.
Na vlažnu kosu cijelom dužinom nanesite pjenu za volumen Pantene Pro-V pa osušite kosu uz pomoć okrugle četke kako biste dobili glatku teksturu. Potom uz pomoć uređaja za kovrčanje kose uvijte donji dio kose pa je učvrstite. Pripazite da uređaj bude na srednjoj postavci temperature, a za uvijanje možete koristiti i zagrijane uvijače.
Odvojite uvijeni dio kose i prođite kroz njega četkom koja ima najlonska vlakna. Uz pomoć češlja s tankim zupcima, napravite razdjeljak sa strane. Neka započne iznad najviše točke obrve i ide sve do vrha glave.
Začešljajte kosu preko uha i učvrstite je u niski konjski rep na istoj strani od one gdje je razdjeljak. Četkom s mekim vlaknima pročešljajte kovrče u repu, tako da dobijete efekt kao da je cijeli rep u jednoj jedinoj prekrasnoj kovrči.
Frizuru učvrstite lakom za kosu.
 
clip_image002[6]
Kako vam se sviđa frizura?
Nadam se da vam se svidjelo!
Hvala vam što se svratili!
Love,
MAybe

Broj komentara: 7:

  1. Frizura je baš kako i sam naziv kaže. ležerna i elegantna. Sviđa mi se! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super jednostavno, i neloše izgleda :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. Frizura je elegantna, ali meni to ne bi stajalo baš.. A ni ne volim tako zaglađeno jako. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. "Začešljajte kosu preko uha i učvrstite je u niski konjski rep na suprotnoj strani od one gdje je razdjeljak."

    Jesam ja nešto krivo shvatila, ali na slikama je rep baš na onoj strani gdje je i razdjeljak.

    Frizura je prekrasna, jedva čekam da napraviš video :)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Andrea - dogodila im se greška u prijevodu, hvala ti, idem odmah ispravti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je frizura i često je sama radim, ali ono što mi se posebno sviđa u članku je bratova svadba :). Jedva čekam da vidim kako ćeš se sredit za tu prigodu.

    A i bratu i šogi želim sveeee najbolje!

    OdgovoriIzbriši