27. ruj 2011.

Sam McKnight za Mary Katrantzou: “urbana djeca cvijeća”

Jučer  sam najavila da danas dolazi još jedna frizura iz radinice meni uvijek dragog Sama McKnighta.

Današnja frizura je totalno jednostavna i ležerna, možda nije strogo poslovna, ali će vam za kavu i večernje izlaske svakako dobro pristajati! Posebno ako naginjete boemskom stilu!

 

maryk017 

Kako napraviti frizuru:

Temelj ove frizure je blistav sjaj koji ima samo svježe oprana i njegovana kosa. Nakon sušenja Sam je po kosi raspršio lak Pantene Pro-V Classic i na taj način spriječio da kosa previše klizi, pa je sakupio u niski rep na dnu zatiljka, puštajući pritom da pramenovi uz liniju rasta kose slobodno padaju. "Kosu sam sakupio rukama, a ne četkom jer sam htio dobiti što prirodniju teksturu," rekao je sam. Za kraj, frizuru je učvrstio s malo laka za kosu Pantene Pro-V Classic koji nije otežao kosu.

maryk016

Meni je izuzetno zanimljivo bilo što je sama dizajnerica rekla za frizuru: ''Glavni motiv ove sezone je spajanje čvrstoće metala s mekoćom koju pronalazimo u prirodi. Za razliku od naših ranijih revija, Sam je htio da ovom prigodom kosa ostane mekana i lepršava, što se pokazalo kao izvanredna kombinacija s jasno definiranim bojama na usnama modela i kontrastima unutar kolekcije."

Iako će se ova frizura rijeđe naći na repertuaru kod moje kose, jer moja kosa nije ljubiteljica tih “neurednih” frizura, nadam s da će kog nekoga biti više sreće!

Nadam se da će Sam jednom doći i na naš DFWZ  možda se poigrati i sa mojom kosom! OK, ovo pišem jer znam da će ovaj post čitati u Panetenu pa možda i ostvare moju želju :-)

Hvala Katarini Štimac iz P&G-a na ovim divnim tekstovima:-)

 

Hvala vam što se svratili!

Nadam se da vam se svidjelo!

Love,

Maybe

1 komentar:

  1. baš je lijepa ležerna frizura, sviđa mi se :D
    iako ja ne bi mogla imati tolke šiške prek očiju..

    OdgovoriIzbriši