29. ruj 2011.

Pantene Color Therapy recenzija

Prije nekoliko tjedana sam pisala o kapsulama za njegu bojene kose iz ove kolekcije i moje oduševljenje s njima ne jenjava. A nakon nekoliko tjedana isprobavanja evo recenzije ostatka kolekcije.
U kolekciji još možemo naći šampon, masku za kosu i 2 balzama. Jedan koji se ne ispire i o kojem ću vam pisati i jedan koji se ispire, dakle klasični balzam.
sampon  
Šampon je divan. Kako zadnjih mjeseci sve više pazim na preparativu,a ovo bi stavila u tu skupinu moram vam reći da još više pažnje posvećujem svojoj kosi i pazim što joj treba. Tako mi je po ljeti savršeno pasao šampon iz kolekcije Aqua light, koju ju je činio mekanom i lepršavom, što mi je za vruće ljetne dane bilo fantastično, no sada kada počinje jesen i kada je vjetar svakodnevna pojava, mojoj kosi treba nešto što će ju činiti mekanom, laganom ali ne i prelaganom, jer je sklona petljanju. Do prije 3,4 mjeseca nisam uopće razmišljala o svojoj kosi na taj način, ali sada mi se čini da smo nas dvije potpuno našle zajednički jezik pa joj i udovoljavam. Ono što mi se sviđa kod ovog šampona je što je kosi dao sjaj, čvrstoću ali i mekanost. Mogu sa njom i napraviti neku frizuru, a da mi se sve odmah ne raspadne. Iako ja ne bojim kosu, dakle ne upotrebljavam ga u svrhu koja mu je striktno namijenjena, on mi daje savršenu kombinaciju mekane kose ali ne i prelepršave, tako da može opstati na vjetru. Cijena je oko 20 kn.
balzam
Zatim tu imamo balzam koji se ne ispire a može se nanositi i na suhu i na mokru kosu. Ne moram vam ni reći da sam se prvo primila isprobavanja njega, jer sam očekivala da će mi kosa biti masna kao što je inače kad se balzam dobro ne ispere. Kad ono šok, kosa je najnormalnija kao da sam ga i isprala. Posebno mi se sviđa što mi odlično „skupi“ vrhove kad ga nanesem na suhu kosu, pa ne lete na sve strane. Dodatno omekšava kosu i daje joj lijepi sjaj. Super stvar i pohvala za pakovanje, zbog suženo vrha moguće je lako doziranje.
page
I na kraju maska za kosu. E tu sam se razočarala, jer osim što služi kao dopuna ostatku kolekcije ona nema ništa drugo. Očekivala sam hidrataciju, jer ipak je ovo kolekcija posvećena njezi bojene kose, a svi znamo koliko boje za kosu isušuju kosu, posebno ako se redovito koriste, pa sam i očekivala da će maska malo reagirati u tom smjeru, no od toga ništa. Koliko su me kapsule, šampon i balzam oduševili toliko me maska ostavila ravnodušnom.
*PR uzorak
Da li ste isprobale nešto iz ove kolekcije? Ako jeste, da li vam se što svidjelo?
Hvala vam što se svratili!
Želim vam ugodan dan!
Love,
Maybe

Broj komentara: 11:

  1. Trenutno sam na njihovim Aqualight proizvodima, kad to potrošim, onda isprobavam ovo, recenzija je predobra za propustiti :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala a planiram...kosa mi nije bojena ali je suva vjerovatno da ce mo goditi sampon mi je pri kraju te sam bas juce zastala sa ovim proizvodima....uzet cu pa sta bude :)

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja koristim ovaj šamponček! :D ii stvarno je odličaan, tekstura kose mi je puno bolja od kad sam ga počela koristiti :)) (inače bojim kosu, a ovo joj zbilja pomaže.. :))

    OdgovoriIzbriši
  4. još nisam, ali čim potrošim trenutne zalihe Pantene proizvoda koje imam doma, obvezno kupujem ovu novu liniju..odlična recenzija ;) mislim da će me oduševiti novi preparatići :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Nazalost moja kosa i Pantenovi proizvodi se ne slazu bas najbolje ali mozda ipak kupim ovaj balzam koji se ne ispire,jer mi je kosa poslije povratka u plavo jos suvlja nego inace:)

    OdgovoriIzbriši
  6. @Mimi - poznat mi je taj problem, jer ljudima ili Pantene sjedne ili ne! PRobaj kapseule u kojima sam prije pričala, super su!

    OdgovoriIzbriši
  7. Super recenzija! Samo me zanima koliko košta regenerator?

    OdgovoriIzbriši
  8. Iskreno ne znam, pretpostavljam da je sve izmedju 20-30kn

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala za ovu recenziju, bas sam zagledala ovu masku pre neki dan, ali izgleda da ipak nije za mene. Ipak se druzim Gliss-a!:)

    http://internetnagradneigre.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Nedavno sam počela da koristim ove šampone i prezadovoljna sam, super ti je blog, pratim te ;)

    mz fashiondiarzxo.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. ampule su savršene! apsolutno ništa ne može ukrotiti moju kosu osim njih... ugodno sam šokirana! :-)

    OdgovoriIzbriši