20. kol 2011.

Inglot Duraline

Dok je Inglot još radio u Zagrebu (dok se nisu bez obavijesti bezobrazno pobrali i ostavili nas bez blagodati njihovih freedom sistema) kupila sam Duraline. Naizgled, obična prozirna tekućina ali jako moćna.
  IMG_0273
IMG_0274
Njome se može oživjeti gel liner nakon što se osuši, ali i praškasto sjenilo/pigment pretvoriti u kremasto.

CAM_0283
Postupak je zaista jednostavan. U pigment/sjenilo kapnite nekoliko kapljica Duralinea, dok ne dobijete željenu kremastu strukturu. Kontuirano miješajte sa čačkalicom da obuhvatite cijeli suhi pigment. I to je to!
  CAM_0284
CAM_0285
CAM_0287
Prvi pokus sam radila sa Sassy minerals rumenilo pigmentom i dobila sam predivne rezultate. Intenzivno, predivno nježno rozo rumenilo (kakvo ja obožavam) koje je savršeno za nanošenje i dugo ostaje na licu.
Drugi pokus sam radila sa nekad predivnom breskvastim Oriflame rumenilom. No, savršena boja je postala ciglasta, a ona predivna breskvasta nijansa je nestala bez traga. Nije da ga neću iskoristiti, ali ona nijansa je bila savršena!!!!
 CAM_0290
 
Da li je stvar u tome što je prvo bio pigment a drugo klasično rumenilo, zaista ne znam. U svakom slučaju, žao mi je što je ovako završilo.
Duraline se može koristiti u još jednu svrhu – kao učvršćivač glittera na kapcima. Samo se treba pomiješati glitter sa Duralineom na ruci i tvrdim, kratkim kistom prenijeti na kapak. Drži savršeno!
Cijena je bila oko 60 kn. na žalost više nam nije dostupna u Hrvatskoj. Najbliži Inglot nam je u Beogradu.
 
Hvala vam što se svratili:-)
Love,
Maybe

Broj komentara: 6:

  1. Ja nisam ni znala da se Inglot zatvara, barem bi kupila neke kistiće pošto je sve bilo sniženo :( Fora stvarčica, nisam ni znala da takvo što postoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. da sam znala da zatvaraju vrata zauvijek onda bih se nakupovali.. tko god je vodio Inglot, loš marketing je radio i opećnito vrlo loše ga vodio

    OdgovoriIzbriši
  3. Inglot će se opet otvoriti, uskoro kod Cvjetnog trga, preko puta knjižnice Bogdana Ogrizovića. prolazila sam tamo neki dan i vidjela dućan i plakate s obećanjem skorog otvorenja... =)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ako se ponovo otvari!

    Ugodan vikend:)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Lia - popust se odnosio samo na vizazište i kozmetičke salone.

    @CC - ono je bila igrarija a ne marketing. bolje da ne idem dalje što mislim o njihovoj prodaji.

    @nanethiel - pozlatile ti se riječi!

    @Zonda - hvala, mila i tebi isto!

    OdgovoriIzbriši
  6. otkrivaš mi totalno novi svijet..marke i proizvode za koje nisam ni čula..moje kozmetičko znanje je jako skromno!

    OdgovoriIzbriši