8. srp 2011.

Vacationsssss!!!!!!


Bok drage moje,
Znam da zadnjih dana nisam bila aktivna ali ludnica zvana „ispitna ludnica“ je učinila svoje. No, sad je sve to iza mene i bit ću aktivnija.
Dok ćete čitat ovaj post, ja ću biti na putu za more. Srećom na modernoj tehnologiji i mogućnostima programa, pa ovo neće bit i zadnji post koji ćete gledati sljedećih tjedan dana :-) možda će moji odgovori ponekad kasniti ali će stići, jer ipak mi na moru nije navika prečesto gledati na mail!
Dakle, postovi su spremni pa svratite koji put!
A dok oni ne dođu, evo moje preporuke postova koji su ujedno i najčitaniji bili na blogu.
Za teškoće sa pretjeranim znojenjem upoznajte se sa čarobnim Perspi-guardom, o njemu sam pisala ovdje a pričala ovdje. Tražite li dobru i pristupačnu podlogu za lice, moja preporuka je svakako Avon antistres podloga o kojoj možete čitati ovdje. No, brinu li vas ipak više baze za lice ili oči, moja preporuka za bazu za lice je Eveline silikonska baza (čitajte ovdje) a kad su u pitanju oči, pogledajte usporedbe baza ovdje.
Od make up tutoriala među najgledanije spadaju – tehnika matiranja lica po ovim vrućinama i konturiranje po Victori Stiles ili moj način. A od make up-a tu su još – zlatno plavi make up, maturalni sivi make up, tirkizni make up te rozi ljetni make up!
Ok, sad sa se malo zaigrala pa je bolje da stanem!
Šaljem vam pusu, a sve koje me pratite preko Facebooka ili Twittera očekujte i slikce!
P.S. Pošto vam se Sigma darivanje jako svidjelo, očekujete ubrzo novo:-)
Love,
Maybe

2 komentara: