18. lip 2011.

LUSH COALFACE

U zadnjem post favorita mjeseca (za svibanj) puno vas je komentiralo upravo ovaj proizvod a i često su dolazili upiti vezani baš za ovaj sapun. A nakon mjesec dana isprobavanja vrijeme je i za moje dojmove.
Sapun sam uzela nakon što sama mama i ja provele divan dan u Lushu. Iskreno, do tada sam uglavnom bila pomalo skeptična oko kvalitete njihovih proizvoda, no nakon što nas je Marija uputila u sve o svakom proizvodu nisam mogla ne uzeti ovaj sapun.
IMG_0240 
Naime, rekla mi je da on čisti lice, može se svakodnevno upotrebljavati, izvlači mitesere i izvlači višak masnoće iz t-zone. E sad, je pitanje, da li djeluje ili ne?
Odgovor je definitivno da!
Krenimo prvo od mitesera koji mnogima zadaju muke. Imam ih na nosu. Nisu ekstra vidljivi, ali dovoljno su veliki i crni da se vide. Do sada sam isprobavala sve žive recepte koje sam našla. Niti jedan nije imao značajnije pomake. Nakon mjesec dana svakodnevnog čišćenja lica sa ovim sapunom rezultati su sljedeći. Vidljivo smanjen broj mitesera a ovi koji su još ostali su puno svjetliji tako da se vide samo iz jake blizine. Vjerujem da će se kroz neko vrijeme i oni povući.
Drugo što me privuklo kod ovog sapuna je „izvačenje“ viška masnoće iz t-zone i to stvarno djeluje. Kod mene su se stvarala dva problema na t-zoni,masnoća i znojenje. Sada ima minimalno masnoće i samo je ostalo znojenje. U ovom pogledu je sapun potpuno prošao test. Zahvaljujući tome, moja koža je doživjela preporod, jer je sada ipak veći dio dana čista, a ne masna kao svakog ljeta do sada (iako imam mješovitu kožu, t-zona mi se pojačano masti tokom toplijih mjeseci).
Vezano uz pojavu novih prištića. Djeluje kao i svako drugo sredstvo za čišćenje lica. Ako održavate lice, brinete o njemu i ne dirate ga sa zamazanim rukama, problema neće ni biti. A ja sam skužila da kad obrađujem video da nesvjesno glavu podbočim na dlan i na tim mjestima mi često izbijaju prištići.
Sastav sapuna možete pogledati ovdje (gdje možete i detaljnije pročitati o samom sapunu na službenoj Lushovoj stranici) ili na slici (kliknite za veću sliku). Sapun u sebi sadrži sitne grube elemente (ne znam koju bi pametniju riječ rekla ;-)) kojima se automatski napravi peeling tokom svakog pranja.
IMG_0239
Nakon pranja lica ovim sapunom imam osjećaj da je čisto, što je meni jako bitno. Jedino je bad dok se ne naviknete prati lice nečim crnim jer izgleda ko da ga perete sa blatom.
Za sve koji nisu upoznat sa načinom prodaje tvrđih stvari u Lushu poput ovog sapuna, vi sami možete odrediti veličinu sapuna i prema tome plaćate cijenu. Moj je koštao oko 42 kn. A vjerujem da će trajat mjesecima (ne znam dobro ocijenit vrijeme tako da taj dio ne uzmete u obzir.). Troši se jako sporo.
Rezime:
Big,big lajk! Ukoliko imate Lush u svom gradu i moje probleme po licu, posjetite ga i kupite sapun!
 
Želim vam ugodan vikend!
Love,
Maybe

Broj komentara: 10:

  1. Super! Danas idem po njega skoknuti, jer mi je usput! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. drago mi je da sam pomogla, jav dojmove

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam dosta suhe obraze, čak i kad se umijem samo vodom, zategne mi se cijelo lice (čak i T-zona) ali se T-zona brzo zamasti ljeti (zimi mi je cijelo lice suho). Voljela bih se riješiti mitesera, misliš li da bi mi to dodatno isušilo obraze? Ili da pokušam sa Coalface samo na T-zoni?

    OdgovoriIzbriši
  4. Iskreno sumnjam da bi jer ja nisam uopće imala osjećaj dugove na licu. A moja koza, iako je mjesovita, restora na isusivanje. A u sastavu nema alkohola tako da je to za tebe velika prednost

    OdgovoriIzbriši
  5. Zvuči odlično! Super što si našla proizvod koji ti odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  6. o super, ovo bih mogla uzet svom pubertetliji :-D

    OdgovoriIzbriši
  7. vidim da je ovo stvar koju mnogi traže! nadam se da će i vama biti dobra!

    OdgovoriIzbriši
  8. jel moguce nabaviti ovaj sapun u Bosni?

    OdgovoriIzbriši
  9. mislim da postoji Lush u BIH, ali morat ćeš provjerit jer nisam sigurna!

    OdgovoriIzbriši