15. svi 2011.

Inglot mini paleta

Bok ljepotice!
Sgurno ste primjetile da u svojim videima često koristim ove korektore, pa evo konačno i recenzije!

Sad već,prije nekog vremena sam se odlučila na kupovinu Inglot korektora. Trebala mi je solidna zamjena za M.A.C. SFC koji inače koristim za područje oko očiju.

 Paleta dolazi u kartonskom omotu
i unutar nje je ogledalo i aplikator

Prije nego krenem, moram nahvaliti djevojke iz Inglota koje su stvarno više nego uslužne. Zaista, potrude se maksimalno oko svakog. Da, to znači da možete stvarno tražiti sve iz dućana da vam izvade i sve će to napraviti sa smješko i niti u jenom trenutku vam neće biti neugodno! Čista petica za uslužnost!!!! Rijetko se viđa kod nas!

Paleta se sastoji od sjenila i 2 korektora i iz freedom je sistema

No, vratimo se mi korektoru. Uzela sam dvije nijanse (nemam pojma koji broj, nisam zapisala) a ravnala sam se po M.A.C.-ovoj nijansi kao srednjoj. Djevojka je zaista bez problem iscrtala cijelu ruku tako da smo vrlo brzo našle odgovarajuće nijanse.

Mana korektora je što su malo masniji, pa im treba i malo više za prekrivanje hiperpigmentacije, sa time se i automatski brzo troši.. No, to po meni čak i nije problem, već je problem što nisu suhi te zbog toga nisu pouzdani na mojim masnim kapcima. Znam da svi znate da treba nanosit bazu, ali meni baza jednostavno ne djeluje uvijek!



Vrlina mu je što se unatoč svojoj masnoći može odlično izblendat na koži pa se ne vide prijelazi. Nije ljepljiv.  Super prekriva. I ne ulazi u pore na području oko očiju. Također, nije loše malo ga pomiješati sa matirajućom podlogom pa treba manja količina za prekrit i manje se sjaji pa se time i brže završi proces blendanja sa ostatkom kože. 



Velika prednost je što postoji zaista velika paleta nijansi korektora, tako da budite sigurni da ćete naći idealnu nijansu za sebe.

Svjetliji korektor često koristim tako da ću ga ubrzo i potrošiti!

Kako je ovo paleta morala sam kupiti 3 sjenila/korektora… cijena svega je bila 124 kn.
Umjesto trećeg korektora sam uzela sjenilo koje u biti koristim za rumenilo i odlično je u toj funkciji. Moja želja je bila uzeti neko mat nude sjenilo, ali baš ono koje sam bila izabrala nije ga više bilo.
 *    *   *   *   *   *   *
Na kraju, rezime. Korektori su me pomalo razočarali. Ne brzinom potrošnje već  masnoćom i ne mogućnosti prekrivanja u 2 poteza (znam, M.A.C. me razmazio). Za put bi ih sa druge strane svakako preporučila kao jednu putnu varijantu ili za torbicu za brzo uređivanje.S druge strane, sjenilo/rumenilo je savršeno. Traje satima odlično je pigmentirano. Za 5+!

Love,
Maybe

Broj komentara: 7:

  1. Jesi taj na meni koristila? :D
    Odličan mi je bio i puder i korektor koji si na meni koristila,morat ću si ih nabaviti :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. kad ćeš proglasit pobjednika/cu
    giwewaya :D
    Ps.korektori su supppeeerrr :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se što u mini paletu mogu ići različite vrste proizvoda. Rado bih napravila neku kombinaciju, sjenilo rumenilo, i još nešto sl. :)

    Inače, odvikla sam od tih masnih korektora..

    OdgovoriIzbriši
  4. joj ovaj tvoj blog mi je pravo malo otkriće.super si!čitamo se obavezno kissess!

    OdgovoriIzbriši
  5. cijena je pristupna totalno :D i dobar proizvod izgleda
    ja još uvijek se dilemam ako bih kupila Inglot matte sjenila u par osnovnih boja ili ne ..

    OdgovoriIzbriši
  6. da pohvalim novi izgled bloga za pocetak,mnogo je lepo :D
    za inglot korektore ne znam, nikad ih nisam koristila ali sam senkama prezadovoljna... a za korektor imam jedan predlog, doduse malo jace cene, ali kad sam ga probala setila sam se tebe i tvoje price o podocnjacima.... jos uvek ga testiram, ali mislim da vec mogu da ti ga preporucim,a to je benefit erase paste. 26$ je na netu, kod nas mnogo skuplji,ali pokriva odlicno i nije mastan, pisacu o njemu za koji dan, pa eto, mozda ti pomogne.

    OdgovoriIzbriši
  7. @CopyCat - definitivno preporuka sjenila! I MU&M je prezadovoljna sa njima, što zna iz njenih recenzja.
    @MU&M - super, baš me zanima! Jedva čekam!

    OdgovoriIzbriši