27. svi 2011.

FACEHUNTER blog konferencija – DFWZ 2 večer

Znate one ljude koji idu svugdje upućeni u sve, sve detaljno prouče, istraže i ostalo što ide u paketu sa time? E pa ja sam takva samo kad je putovanje u pitanju, ostalo hodam ko mula po svijetu! Ugl. priča ide ovako. Kad sam dogovarala DFWZ Katarina mi je rekla da će biti blog konferencija Street fashion bloger FaceHuntera. Naravno da mi se stvorio veliki upitnik iznad glave. Srećom na googlu pa sam se na brzinu informirala o kome se radi. Trebam li reći da sam se posramila kad sam vidjela da se radi o jednom o najjačih svjetskih fashion blogera a street fashion vjerojatno najjačem.
IMG_0213
Yvan u akciji
Drugi dan DFWZ je održana i konferencija. Uz naše fashion blogere i ponekod stranog, ja sam bila jedina beauty blogerica. Išla sam iz razloga da nešto naučim, čujem i saznam kako uspjeti iz hobija.
Nisam znala što očekivati niti kakav je Yvan. Oduševio me svojom jednostavnošću, ljubaznošću, bomeskim i pomalo ekscentričnim ponašanjem, simpatičnim osmjehom i beskrajnom tolerancijom na sve odgovore kad mu je itko poželio postaviti pitanje. Jedino je Katarini bio problem stalno ga upozoravat na vrijeme, rekla bi da mu šteka držati se vremenskih ograničenja. :-) ali tko mu ne bi oprostio kad je tako simpa!?!
Dala sam si truda pa cijelu prezentaciju snimila. Zbog uštede baterije nisam snimala u HD-u. Zbog nedostatka stalka mi se ruka svako toliko zatresla (ipak 40 min držati ruku u zraku nije lako) i na momente nije zaoštreno (e to nema veze sa mnom:-)). Najbolje od najboljeg od najboljeg možete vidjeti u 15 minutnom videu – na engleskom! A sve to i još detaljnije o Yvanu i njegovim uputama možete pročitati na Katarininom blogu koja je sa njime provela najviše vremena.
U skopu konferencije održana je i prezentacije njegove nove knjige koju su nam organizatori svima i poklonili a Yvan svima osobno potpisao sa različitim posvetama! Big lajk za ne korištenje copy/paste metode i klasičnog „S ljubavlju…“!
P5220010
IMG_5777
Nadam se da vam je bilo zanimljivo i poučno!
Svaka pohvala organizatorima na jednom ovakvom događaju. Naadam se da ćemo i mi beauty bloggeri dobit ubrzo jednu svoju konferenciju!
Love,
Maybe

P.S. Hvala Korni za super fotku ;-)

Broj komentara: 8:

  1. e, pa, svaka ti čast. stvarno si se potrudila i dočarala nama koji nismo bili kako je to izgledalo i što je čovjek imao za reći :D

    OdgovoriIzbriši
  2. trudila sam sam se najbolje što sam mogla! mislimda sam sve najbitnije stavila u video da ne budete sa ničim oštećeni :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. super, hvala na slikama :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Da zabavno?Da poučno?Skidam ti kapu za ovaj izvještaj!

    OdgovoriIzbriši
  5. baš ti je bilo super :D drago mi je to vidjeti :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je da am se svidjelo, jer me ruka boljela još satima i zadavila bi vas da nije :P šalim se! lik je mrak i stvano se puno može naučiti od njega!

    OdgovoriIzbriši