1. velj 2011.

Dijanin paketić & Essence LE I love Berlin

Bok drage moje,
konačno sam uhvatila malo vremena da napišem pošten post.

Već sam sto puta spominjala Dijanu i njen Spa u vašem domu jer mi Dijana prvenstveno draga prijateljica. A ono što još volim kod nje je to što je kozmetičar i konačno se mogu dočepati svih onih proizvoda samo njima dostupnih. J tako mi je na poklon dala svoj peeling, masku i kremu iz tretmana „med i mlijeko“, čisti kako maslac (najsavršenija stvar koja postoji na svijetu a spada u kategoriju mazalica za tijelo) i maslac za tijelo sa kakaom i metvicom. Trenutno sam u isprobavanju, pa kad sve isprobam, javim dojmove! Sad smo zajedno kupile još jednu masku, dok je ona puna oduševljenja, ja još svoju polovicu čekam! Ne pitajte me o čem se radi, znam samo da je čudotvorna za lice i prištiće!

Također, ovaj tjedna sam dobila i dvije blog nagrade i to od meni dvije drage cure- jedna je Dijana a druga Gejba sa Parokeetsa (hvala vam!!!)!

A kako je prošli jedan došla Essence I love Berlin kolekcija, dok sam kupovala za prijateljicu, odlučila sam sebe počastiti (samo) balzamom za usne. Od dvije ponuđene nijanse, uzela sam koraljno naranđastu ali ne da bi mi služila kao balzam, jer njih imam i previše već za rumenilo.

Nijansa je 01 Love this city i na licu izgleda predivno. Daje predivnu prirodnu boju licu i traje satima! Kao balzam mi se nije pretjerano svidio jer mi je na usnama jako slaba boja, a i ta koja je, mi je čudna.
Sama gramaža je 4 g no kako govorimo o sjajilu/rumenilu to će trajati vječno! Cijena je bila oko 15 kn, nisam točno sigurna jer sam taj put kupovala zaista puno toga.

Slika lica možda nije najbolja, ali zaista nisam uspjela bolje se uslikati! Nadam se da kužite. U stvarnosti je za nijansu dvije jača.





Ovaj tjedan mi sigurno dolazi jedan paket, jedan je već došao, a možda i drugi stigne tako da će biti swatcheva!
Ako ima još koga zainteresiranog za kupovinu šminke javite se na a.mandekic(at)gmail.com !


Čim se malo odmorim, napisat ću i nešto suvislije! Ludnica mi je bila zadnjih dana!

Love,
Maybe!

Broj komentara: 7:

  1. Svi hvale berlin kolekciju a ja nikako do dm-a. Ai sviđa mi se rumenilo/sjajilo iako se ja i narančasza boja ni malo ne volimo. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja mislim da ću izvisit s Berlin kolekcijom, a tolikoooo mi se toga sviđa.. šmrccc...

    OdgovoriIzbriši
  3. Dok ja skužim da je neka nova kolekcija u điru, već se rasproda :rolleyes: :) Ali jučer sam otkrila jednu parfumerijicu koja ima Essence i tek imaju Fairytale kolekciju :D Znači imam vremena uloviti Berlin kolek.- tmn kad ju svi recenziraju pa vidim što je isplativo i dobro :)

    Čestitam na nagradama i veselim se (jaaako) članku o maski za lice i prištiće! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. ma pusti ludnicu... misli malo i na sebe... i na nas :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Drage moje, ako hoćete uhvatiti kolekciju morate imati razvijenu strategiju - obavezno morate znati koji dan u vaš dm dolazi trgovački putnik, a ako imate i muller u blizini nije na odmet ni da znate kad dolazi u sloveniju jer je obično dan poslije kod nas i po mogućnosti imate broj mullera u telefonu. :-)

    dOva- hvala draga na čestitci! recenzija dolazi krajem tjedna!

    NC - a šta ćeš,takvo vrijeme, bit će bolje za par dana!

    OdgovoriIzbriši
  6. Hm, ja nikad ne znam kad dolazi u naš dm essence kolekcija.. ni ne znam kako saznati.. kad je ffrendica pitala prodavačicu nije joj ništa htjela reći..

    OdgovoriIzbriši