3. velj 2011.

Action and wonderful giveaway

Kao i svake srijede Kozmo priredi akcije na nešto iz preparative ili dekorative. Danas je na redu sve za njegu zubiju – četkice, kaladonti, zubni konac, …. Vjerujem da sve znate za novu foru, popusti traju 3 dana i srijedom su 30%, četvrtkom 20% a petkom 10%.

Spa u vašem domu ima akciju na ugradnju noktiju u cijeloj veljači. Sada je cijena 200 kn. Ako ste ih do sada htjeli isprobati, a niste, sad je prilika!

U Martimexu je 50 proizvoda na 50%. Ne znam šta je točno uključeno u tu akciju, ali ne bi bilo loše pogledati. Posebno ako ima i četkica za make up. Jednom sam kupila dvije Pupine kod njih i savršene su!

A sad malo na sva divna darivanje. Sad se već ozbiljno brinem, nikad ništa ne osvajam!!!! :-( Valjda će jednom uplaliti. Evo što vam nudim!

Polishology ima divno darivanje u koje mogu pobijediti čak dvije natjecateljice! Ona slavi 300 sljedbenika i daruje nas sa OPI, Zoya, China Glaze,... Pogledajte sliku i vjerujem da ćete svratiti na njen blog! Darivanje traje do 18.02.2011.



Konad - Licious ima ogromno darivanje za svojih prvih 1000 sljedbenika!!!! Lakovi (čak 31!!!!), trepavice, maske, čokolade,..sve se to nalazi u paketu! Darivanje traje do 01.03.2011.




Make up and geekery slavi rođendan pa je i nas odlučila počastiti jednim darivanjem! Darivanje traje do 01.03.2011. i ono što će se mnogim svidjeti, ako niste nabavile iz Essence LE Fariytale "Once Upon a Time" sad ga imate priliku osvojiti!




Sonidlo's nail polishes - ima predivno darivanje!!!!!! U kojem možete među ostalim osvojiti i hrpu Nubar lakova. Vremena imate čak do 18.03.2011., tako da nije hića, ali nemojte ni odugovlačiti da ne bi zaboravili!




Zaželjeli ste se malo i meka upa, evo što možete osvojiti kod Kayle Shevonne




I na kraju evo nam Ivane i njenog više nego zanimljivog darivanja, jer su uključeni lakovi koje još do sada nisam vidjela. Darivanje traje do 08.03.2011.!






Želim vam svima sreću, ali i sebi da i ja jednom nešto osvojim!


Love,
Maybe

Nema komentara:

Objavi komentar