27. sij 2011.

Coastal Scents matt eyeshadow primer

Bok,
drage moje! Nadam se da ste mi dobro i da ste zainteresirane za još jednu recenziju!

Još davnih dana sam u postu „Trenutno“ spomenula ovu bazu za oči ali nikako da dođe na red za recenziju.



Radi se o mat bazi, dakle ona u sebi nema apsolutno nikakvog shimmera (jeeeee!!!) što je i više nego odlična stvar. Boje baze je boja kože u tubici, ali na koži se potpuno stapa sa kožom. Treba joj oko minuta da se posuši. Ponekad ako je stavim u većoj količini, zna se uvući u pregibe kapka dok je još vlažna. U tom slučaju ju samo razmažem i to je to.



Nakon što se osušila, vrijeme je za sjenilo. Sjenilo je puno intenzivnije na bazi nego bez nje, što se možete uvjeriti na slikama. Također, iako ga „učvrsti za kapak“ ne lijepi i sjenilo se može odlično blendati. 



Osim što je mat, ono što mene oduševljala kod ove baze je što uglavnom ne popušta satima, te moj, iako masan kapak, i dalje ostaje našminkan. Zašto kažem uglavnom – naime, ukoliko imate problema sa masnijim kapkom znate da je za njega pogubno vlažno vrijeme i slične situacije, pa tako i mnoge baze znaju popustiti. U takvim situacijama vam predlažem da se unaprijed pripremite i nanesete deblji sloj baze. Bit će dovoljna dupla količina. Ista stvar vrijedi ako na kapak nanosite masniji korektor kojim ujednačavate kožu (poput MF Pansticka), on sam po sebi masti kapak, pa je u tom slučaju potrebno nanijeti malo više baze.



Ova baza sadrži 20 ml i košta 14,95 $ + poštarina. Mene je ispala oko 90 kn (?, mislim da je bilo točno 86, ali ne držite me za riječ).  Sudeći po količini koja je dovoljna za oba oka, trajat će mi mjesecima. Dolazi zapakirana u kutijicu koja se nalazi u vrećici (volim takve gluposti), a sama baza je u tubi. Prednost tube je lagano istiskivanje, ali na kraju će vjerojatno biti problema sa vađenjem zadnjih tragova.

Mene je ova baza zaista oduševila, jer doma ih imam još nekoliko i ova je definitivno moj favorit. Iako nisam probala hvaljenu Too Faced bazu, ali čula sam same pohvale za nju, čisto zbog usporedbe - ona ima 11 ml i košta 110 kn. Skoro je duplo manja i za 20-ak kn skuplja. 
Ubrzo planiram napravit usporedbu svih baza koje imam doma, pa je sad i krajnje vrijeme da ih napravim.
Link za ovu bazu je ovo!
Ako želite mat bazu, koja je pristupačna cijenom a dobro drži, ova je definitivno ta! Svakako preporučam.

Ocjena: 5/5

Love,
Maybe

Broj komentara: 8:

  1. zanimljivo, mogla bih da probam. trenutno koristim uglavnom too faced, koja mi je bolja od udpp (koji mozda malo bolje drzi, ali mi preterano zacementira kapak tako da mi blendanje bas tesko pada), probala sam i elf ali mi ne drzi tako dugo i tako dobro pa sam ga prosledila sestri. mozda cu kad istrosim ove koje imam da probam i tu cs.

    OdgovoriIzbriši
  2. mene udpp nije pretjerano oduševila, niti posebno dugo drži niti mi je posebno intenzivirala sjenilo na kapku.
    i ja imam elf, ali da dosta treba da bi se dobilo jednak rezultat. no kd njega mi se sviđa što mi djelomično ujednači boju kože.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam nista kupovala od CS mada si me zainteresovala s tom bazom.Doduse ja kao bazu koristim Coverdermov korektor i prezadovoljna sam,mogu ostat nasminkana cijeli dan,sjenilo ne mrda.Ali uvijek volim isprobat nesto novo:)Valjda se skoro usudim pa i narucim nesto od CS

    OdgovoriIzbriši
  4. još se nisi navukla na web shop? moraš!!
    ako nemaš masne kapke onda kao bazu možeš staviti bilo što (vi sretnice!!!). no, ako naručiš ovu nećeš požaliti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautymaniacsiječnja 27, 2011

    Hvala ti za recenziju, dobrih baza nikad nije previše tako da mi ova ide na wish listu za prvu narednu kupovinu. Inače me trenutno ooodlično služi ona Manhattnova baza, samo je više utapkavam nego razmazujem i drži mi bolje od ArtDeco i Revlon baza, čak toliko da navečer jedva skinem šminku s očiju koliko god da sam je dugo taj dan imala. Šteta što se više ne proizvodi :(

    OdgovoriIzbriši
  6. ona baza? koju sam ti davno poslala?
    nemrem vjerovat!
    svakako nabavi ovu, lagana je a super drži!
    a puder su na redu za recenziju kad mi dođe 4, tako imam većinu nijansi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautymaniacsiječnja 27, 2011

    O da, tačno ta baza - kunem se u nju :)
    p.s. jedva čekam recenziju pudera!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni ja još nisam ništa naručila preko njih jer nemam paypal ali palete su im jako primamljive a i sve više toga mi se kod njih sviđa.. tako da je samo pitanje vremena i da pronađem nekoga tko kupuje za druge hehe..

    OdgovoriIzbriši