16. pro 2010.

Sparkly manicure

Dobro jutro, drage moje!
Good morning, my dear!


Je li i kod vas tako zima kao kod mene????  Vani je debeli minus i nema mi druge nego ostati u toplom domu!
Is it the way you like winter to me?? Outside, the thick and no less to me other than to stay in a warm home!

Prije nego krenem, jedna obavijest, ukoliko mi šaljete slike za natjecanje na mail, čekajte da vam potvrdim da sam zaprimila mail! Nešto mi gmail šteka, pa nekad ne primama sve mailove! U tom slučaju me kontaktirajte preko komentara pa ću vam već ući u trag! I naravno napomena, još je nekoliko dana ostalo za vašu manikuru!
Before I start, a notice, if you send me pictures for the competition in the mail, wait until you confirm that I received a mail! Something my gmail is bad, and sometimes we do not accept any mails! In this case, contact me via comments and I will have to trace! And of course notes, even a few days left for your manicure!

Evo još jedne novosti u mom životu, počela sam vježbati. Da ne bi opet kukala nakon Božića da sam se zdebljala i da sam sva mlohava. Vježbam po Jillian Michaels. Jeste čule za nju? Program traje 30 dana, svaki level po 10 dana i svaki dan po cca 30 minuta. Nakon 10 sam ju molila da prestane. A odmor u vježbanju vam je Jumping Jack (ste čule za to? to je ova Američka vojnička fora sa skakanjem i dizanjem ruku) i trbušnjaci!Stvarano je tih pola sata učinkovito. Ugl, cure ostavite se teretana, aerobika, skinite ju sa neta i dobit ćete isti efekt!
Here's a news in my life, I began to practice. To avoid kukalo again after Christmas that I zdebljala and I all mlohava. Exercise by Jillian Michaels. Have heard of it? The program lasts 30 days, every level after 10 days and every day for about 30 minutes. After 10 I begged her to stop. A holiday in exercising your jumping jack (you heard of this? To this U.S. military fora with jumping and raising hands) and abs! Was devised for half an hour effectively. Anyway, the girls leave the gym, aerobics, remove it from the net and you'll get the same effect!

A sad na manikuru! Baza mi je bila kreč bijeli lak koji sam nanijela u 2 sloja i stavila mat nadlak na njega. Zatim je došao s-he na red, s time da mi je kod korijena nokta bilo manje boje a na vrhu više, stvorila sam prividni gradient uzorak! Zatim je slijedio jedan sloj Louise od Essence (glittera nikad dosta) a na prstenjak i plavi glitteri. A ja ne bi bila ja, da nisam još dodala s-he prozirnog sa shimmerom. Ne moram ni napominjati koliko sam se namučila skidajući ovo čudo! Prisjelo mi je!
And now for a manicure! The base was my white lime paint that I brought into 2 layers and put him on the matt top coat. Then came the s-he turn, with me at the root of the nail was less paint and more at the top, I created an apparent gradient pattern! Then followed a single layer of Louise Essence (Glitter never enough) on the ring and blue glitter. And I would not have, that I added the s-he clear with shimmer. I do not even have to mention how much I had hard time taking this miracle! 


Oprostite za zanoktice, grozne su!
Sorry for the cuticle, are terrible!














Nadam se da vam se sviđa,
do čitanja,
I hope that you like,
till the newt time,


Love,
Maybe

Broj komentara: 10:

  1. manikura mi je ok,samo neka blješti :-)
    ali jesi ti vidjela kako ti blog izgleda? red preko reda...nije dobro

    OdgovoriIzbriši
  2. ne znam zašto ti je tako. doduše, imam podlogu ispod slova (jer sam se njima ozbiljno jutros posvađala nekoliko puta)ali ja sve vidim normalno. budem probala poprčat malo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni oči ispadoše čitajući jer su slova tako malena.

    Manikurica mi je baš slatka.. kao što kaže NC samo nek se šljašti. Kad će ako ne sad.

    I još sam nešto htjela reći a zaboravila.. budem drugi put.

    OdgovoriIzbriši
  4. E ja upravo imam slično, crni lak i louise od essencea, nisam imala pojma da tako super izgleda i na bijelom laku, moram probat :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti na predivnom komentaru na blogu :)) prehladno je, ja sam u glavi još uvijek na moru i nikak se ne mogu priviknuti na ovu hladnoću! Grozno!

    Joj, ja sam par puta tao rekla da ću početi vježbati pa ništa...budem malo pogledala tu Jillian pa da vidim :)

    Noktići su mi predivni, šljoka nikad dosta!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ljetos sam vjezbala sa Jillian, zena je brutalna, nisam mogla izdrzati prvi level, par dana pokusavala i odustala. Nisam ja u dovoljnoj formi za nju, a veliki je plus sto vjezbe ne zahtijevaju nikakve rekvizite...
    Mozda se opet bacim na vjezbanje, podsjetila si me.

    OdgovoriIzbriši
  7. @Lalica - nikako nism uspjela nariktat slova a da ne budu jedna preko drugih

    @Đinđe- iznenadila bi se šta se dobro izgleda na bijelom laku, posebno zmatiranom.

    @JCG - ženo, jesi vidjela svoje torte? to je nešto predivno. ako ćeš vježbat ozbiljno razmisli o jillian,možda je ubojica ali je učinkovita.

    @Tijasha- teška je ali vrijedi, probaj ponovo. mene uopće ne bole leđa nakon što sam počela vježbati po njoj

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja bi trebala vježbat i već se dva mjeseca spremam i ništa od mene.. budući da sam cijele dane na predavanjima - stalno imam neki novi izgovor i umorna sam itd.. i ne znam kako da se motiviram..šmrccc...

    Što se manikure tiče - šljokiceee! Ne moram onda ni govoriti koliko mi se sviđa..

    Inače i ja imam problema s blogom.. na nekim postovima su mi slova jakooo malena i često mi se ove pozadine šarene nešto poremete pa mi sve bude nepregledno.. ali ništa ne smeta glavno da mogu čitati ove odlične postove!

    OdgovoriIzbriši
  9. svakako si pokušaj nabavit ovu ženu, super je!

    ma svako toliko se posvađam sa slovima pa eto budu mala i svakakva!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma nije problem, druge su cure spomenule pa sam samo htjela potvrditi.. ali ne smeta ništa - sve dok se daju pročitati tvoji postovi meni je super! e da se ne daju čitati onda bi bilo loše jer te ne bi mogli pratiti..

    Za vježbanje budem pokušala! Hvala na prijedlogu.. nadam se da bude nešto od mene..

    OdgovoriIzbriši