23. pro 2010.

New Year make up

Bok, drage moje!
Hi, my dear!

Evo jednog novogodišnjeg makeup-a, koji sam u biti radila za Sigmino natjecanje na temu „Girls night out“. Tekst je na engleskom, ali je video pa vjerujem da ćete sve skužit. Slika nije perfektna,jer sam radila sa fotićem. I to svojim najlošijim, jer sa boljeg fotića snimku ne mogu obrađivat u Picasi jer nije snimljena u pogodnom formatu,a sa kamerom i njenim programom se još nisam sporazumjela. Ima netko dobar program za obradu filmića?
Here's a New Year's makeup, which I actually worked for Sigma competition on the theme "Girls Night Out." The text is in English, but the video and I believe you'll figure out everything. Picture is not perfect, because I have worked with my older camera. And his worst, because their camera with better image can be processed not in Picasa as it is recorded in a suitable format, with the camera and its software is not yet agreed. Has somebody a good program for movie?



No vratimo se na makeup. Sigurno ste zamijetile da nikada ne pišem nazive nijansi i marku kozmetike. 2 su razloga tome: jedan je da mi se ne da pisati jer je toga dosta a drugi je da je svejedno, upotrijebite šta imate doma. Ukoliko vas baš bude zanimala neka nijansa, samo pitajte.
But back to the makeup. Are you sure you noted that you never write names of colors and cosmetics brand. 2 are the reasons for this: one is that we can not write that because it was quite and the other is that it does not matter, use what you have at home. Should you really be interested in some nuance, just ask.

Šta da kažem na kraju, osim nadam se da će vam se svidjeti a i Sigminom timu! 

What to say the least, but I hope you will like and Sigma team!


P.S. Sorry, ne mogu staviti muziku!!! YT zeza!
P.S. Sorryy, I can't put music!





Broj komentara: 14:

  1. Draga ovo je fenomenalno! A mene zanima sta si koristila na pocetnu sliku, gore na fotki koju si dodala poslednju?

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala, mila!


    sve je to ista slika, jedina koja je dobro ispala!

    OdgovoriIzbriši
  3. a mislim na sliku ne vezano za post, na baner sliku *ako se tako kaze
    imas crnu sjenku na ocima..

    OdgovoriIzbriši
  4. svidja mi se ovakav look morat cu takvo nesto isprobat

    OdgovoriIzbriši
  5. Ti si naprosto, draga moja, toliko predivna da ti bilo sto lijepo stoji. Ali ovaj make-up je savrsen, bas cu ga iskopirat za new year party. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. @tijasha - to ti je isti make up kao ovaj samo bez ljubičastog. fora je što je slikano prema suncu pa slika izgleda dobro!
    @simply - hvala ti mila!

    OdgovoriIzbriši
  7. baš lijepo maybe! sretan Božić svima!

    OdgovoriIzbriši
  8. I od mene sretan Božić i sve najbolje svima! Look je prekrasan i baš mi se sviđa kako ti je ispala ova slika u postu.. ne bi nikad rekla da nije dobra kamera/fotić.. meni je ispala super i ti si prekrasna..

    OdgovoriIzbriši
  9. E jučer nisam stigla detaljnije komentirati nego sam samo htjela čestitati Božić pa ću danas to riješiti :-).. Ovo ti je jedan od naj naj najboljih tutorijala, frizura kakvu imaš u tutorijalu ti odlično pristaje, koža ti izgleda prekrasno, ma imam samo riječi hvale.. držim fige da pobijediš na Sigminom natjecanju!

    OdgovoriIzbriši
  10. E ovo je po mom guštu :) Odlično, kopiram definitvno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala Enči i Kirai na čestitkama! I hvala Kiara, i ja se nadam da ću pobijediti! Ali konkurencija je oštra!

    Ivek, znaš da želim slike na mail!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. sta si koristila za highlight na obrazima? ne uspijevam dobro vidjeti samo da je alverde proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  13. to je bio od alverde shimmer u obliku gela, ali ga više nema za kupiti!

    OdgovoriIzbriši