27. pro 2010.

Bye, bye 2010.

 Bok, drage moj!

Iako kasnim 2 dana, za dobre čestitke nikad nije kasno! Tako i ja vama od srca želim sretan Božić! Nadam se da ste uživale, dobro se zabavile i dobile puno predivnih poklona!

Moram priznati da sam se iznenadila koliko sam i koje poklone dobila za Božić. Mora da sam stvarno bila dobra. J hvala svima!

Hvala Enči i Kiari na čestitkama i ispričavam se što tek sada odgovaram, ali nisam 3 dana bila za kompom. Koliko god da volim surfati, odmor mi je stvarno dobro došao.

Ovaj post sam zamislila kao rezime skoro nam iščeznule 2010 g. evo šta sam sve lijepo i manje lijepo proživjela u protekloj godini.

Ovu godinu sam čekala sa velikim iščekivanjem. Sjećam se kad sam na staru godinu sa susjedom nazdravljala i rekle smo si „neka nam se 2009. ne vrati i ne ponovi se“. Da se razumijemo, nije u 2009. bilo ništa specijalno grozno, ali nikako u njoj nije sve sjedalo na svoje mjesto. I vjerojatno sam od 2010. očekivala čudo. Posebno zato što nam je doček bio jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u životu, a prema onoj staroj „kakav doček takva i godina“ mislila sam sad će biti ne znam šta,a zaboravila sam da smo godinu dočekali u magli (zahvaljujući nadobudnim igrama koje uključuju alkohol) pa nam je tako svima i godina protekla – maglovito. Šta god da to značilo.

Zato u 2011. polažem velike nade jer mi je pšenica uspjela (WWEEEEEE!!!!!!) a i ulazim riješena mnogih problema! Tako da, vratimo se mi na 2010.

U ovoj godini doživjela sam 2 divna putovanja – u moj omiljeni Europski grad – London i naš predivan Dubrovnik. A godinu završavam dočekom u Beču (tako da će i novogodišnja čestitka kasniti). Obnovila sam 3 divna prijateljstva zbog kojih sam stvarno sretnica, neka učvrstila, neka uspostavila a tri posebne osobe uvela u svoj život (one će znati J). Riješila sam stare probleme, sazrela u mnogo pogleda (bravo ja,bilo je i vrijeme!!! Rekla bi moja mama!), očvrsnula i po prvi puta ulazim u novu godinu potpuno zadovoljna. Bit će da je to to! 2011 je moja godina ;-)

Bilo je tu mnogo stvari koje mi nisu mamile osmjeh na lice, no te stvari su me očvrsnule i dovoljno ih se sjećati takvima.

S druge strane, u mnogim stvarima sam napredovala. O kompu, programima, fotkama i inim stvarima sam naučila puno, puno više nego što sam do sad znala. Iskušala sam se kao „novinar“ na Šminkerici i vidjela da ipak ne pišem gluposti kad sam imala toliku podršku čitateljica. Na žalost, nikad nije objavljen moj zadnji članak u kojem se zahvaljujem svima na podršci, tako da vam se drage moje cure, ovim putem zahvaljujem na svim onim divnim komentarima podrške i komplimentima.

S vremenom sam se osamostalila, što se za mene pokazalo kao vrlo pametan potez jer zaista uživam pišući blog i radim to za svoj gušt. A svaki vaš komentar je samo dodatan plus.

„Upoznala“  mnoge blogerice, sve redom su to divne cure. Sa mnogima se čujem i privatno. Iako nisam nikada doživjela pravu Jugu, sad ju doživljavam, jer blogerska „prijateljstva“ ne poznaju granice.

Sa svojim dragim doživjela sam još jednu divnu godinu.  Još čvršći, stabilniji i sretniji! I spremni za nove izazove! Moj dragi mi je najbolji prijatelj, ljubav života, partner, podrška, najiskreniji kritičar,…sve u jednom i smatram da sam stvarno blagoslovljena takvom vezom! Hvala ti, mili, na tome!

Naravno, tu je i moja obitelj, uvijek tu za mene, spremni za sve moje mušice! Ma tko ih ne bi volio?

Nadam se da vas nisam previše zatlačila sa svojim pričama! I nadam se da vam je 2010. g bila dobra, ali da će vam 2011. g biti još bolja!

Broj komentara: 15:

  1. Sretan Božić! Vidim, da je 2010 bila za tebe toliko dobra, ko za mene slaba. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga moja, znaš kak se kaže svako zlo za neko dobro.. U našem slučaju jedno zlo za dva dobra.. Apsolutno se slažem da smo pametnije, zrelije i čvršće. 2010. je bila dobra, al tko zna gdje će nam biti kraj u 2011.. :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Neka se pozitiva nastavi i u 2011!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ti Bozic, a sto se godine tice meni je isto bila malo blentava, a za 2011. vec znam da ce bit intenzivna i naporna

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam cure! Osjećam da će nam svima 2011 biti divna!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. divan post. drago mi je da si nasla svoju jacu polovinu, svoju srodnu dusu, jako si lijepo pisala o tome, bas me je ganuo ovaj dio, nekako je pun emocja. Divno!

    Sto se tice osamostaljenja na blogu, mogu ti reci kad sam primijetila da su postovi mnogo slobodniji, tipa nisu pisani po nekom sablonu kakav je slucaj na Sminkerici, i odlicno to radis.

    Zellim srecan Bizoc, i jos uspjesniju 2011 godinu!

    OdgovoriIzbriši
  7. divan post. drago mi je da si nasla svoju jacu polovinu, svoju srodnu dusu, jako si lijepo pisala o tome, bas me je ganuo ovaj dio, nekako je pun emocja. Divno!

    Sto se tice osamostaljenja na blogu, mogu ti reci kad sam primijetila da su postovi mnogo slobodniji, tipa nisu pisani po nekom sablonu kakav je slucaj na Sminkerici, i odlicno to radis.

    Zellim srecan Bizoc, i jos uspjesniju 2011 godinu!

    OdgovoriIzbriši
  8. je, draga, u ovim postovima sam puno više ja i zato baš uživam pišući ih! nemam ograničenja,a to je jedino bitno!

    draga moja, sve najbolje i tebi želim!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Iiiiii.. i ja se spominjem u postu.. strašno.. hehe.. ali šalu na stranu, nemaš se ti nama što ispričavati jer te neko vrijeme nije bilo za kompom, mi znamo da si ti s nama i da ćeš kad tad nešto objaviti za nas a i najvažnije je bilo i da se i ti konačno malo odmoriš od svega.. Slažem se s tijsha-om, sve je nekako drugačije nego na Šminkerici koju čita hrpa svađalica, ovdje mi cijenimo to što radiš i osjeća se da to radiš sa srcem i da uživaš u tome. Možemo reći i da je ovaj blog doprinio tvojoj 2010. godini..
    Moram priznati da ti zavidim (ihihi) na svim onim putovanjima ali sam i sretna zbog tebe odnosno zato što si možeš ostvariti svoje želje..
    Uglavnom, da ne duljim više, i ja ti želim još bolju i uspješniju 2011. i nadam se da će te sreća pratit jer si to zaslužila..

    OdgovoriIzbriši
  10. Slažem se sa ovim dijelom kada se sa lakoćom i bez opterećenja ulazi u novu godinu. :D A neke stvari iz ove godine samo su dokaz da si spremna za nove ratne pobjede :)

    Neka ti 2011 bude još bolja ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ivek, 2011. je naša godina!!! (i ne, pod time ne mislim da ćemo pred oltar! :-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  13. Uff, meni je 2010. bila jako uzbudljiva! :) Diplomirala sam, imala promociju, dobila posao i počela raditi, udala se i preselila :D
    Ako 2011. bude upola pozitivna, nema sretnije od mene :)
    Nisam znala za ovo: "kakav doček, takva godina". U mom slučaju to ne vrijedi jer mi je doček bio bzvz.

    Želim svima puno uspjeha u 2011., pogotovo tebi Maybe i do čitanja! ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. to se zove stvarno godina uspjeha!
    samo neka se tako dobra vibra nastavi i u 2011!

    OdgovoriIzbriši
  15. Sretan ti Božić draga...malo kasnim,ali šta ćeš...
    a za novu se nadam da nam svima bude bar malo bolja nego ova stara :-)
    Živila!

    OdgovoriIzbriši