4. srp 2017.

Vikend u Termama Tuhelj s djetetom


U prošlom postu sam s vama podijelila uzbuđenje oko odlaska na vikend s Janom. A sada s vama dijelim dojmove avanture. Jedino žalim što su mi ukrali mobitel, a sa time su nestali i svi materijali i umjesto da s vama podijelim video, podijeliti ću samo tekst. No, toliko nam se svidjelo da kroz nekoliko tjedana opet planiramo izlet u Tuhelj pa ću svkako snimati da doživite s nama avanturu. 

Koliko god bili skromni kad smo mi u pitanju i realni kad su Janine stvari u pitanju, opet smo napunili veliki kofer (i dodatnu torbu) za vikend putovanje. U našu obranu, ponijeli smo zaista ono što je i koristila. S druge strane igrali smo na sigurnost hotela i pouzdali se da će nas u sobi zaista dočekati neke dodatne nužne stvari za Janu. Na naše oduševljenje u sobi nas je dočekao i grijač bočice i krevetić, čak i podložak za kupanje.

Moj muž i ja volimo putovati i naše je pravilo da kad putujemo, uvijek odsjedamo u hotelima. Bez obzira koliko na slikama neki hoteli izgledaju odlično, nisam se baš najugodnije osjećala u njima. Doduše, to i nije najveći problem kada smo bili nas dvoje sami i kada nam je hotel služio za noćenje, a cijele dane smo istraživali gradove. No sada, kada imamo dijete, od hotela tražim puno više. Tražim da je to mjesto gdje ćemo se svi zajedno osjećati ugodno. Mjesto gdje nas dočeka osmjeh. I najviše od svega tražim da će nam se svi potruditi pomoći kada imamo problem, a s djecom uvijek imate nešto. Konstatirali smo oboje, a Jana je pokazala ponašanjem, da smo se u hotelu Well iste sekunde opustili. Tek smo na kraju vikenda konstatirali kako nismo imali potrebu nigdje otići tijekom vikenda dalje od hotela. A Jana? Osjećala se kao doma. Naša soba imala je plato ispred balkona tako da smo ju bezbrižno mogli pustiti da se igra na balkonu.

Smještaj


Smještaj je vrhunski! Sobe su prekrasno uređene, prostrane, sa svim potrebnim sadržajem, čak i malo više. U sobi nas je uz standardne ručnike dočekao i ogrtač za bazen. Već sam navela da nas je u sobi dočekalo i sve za Janu. Sama soba je uređena dizajnerski, jednostavno i pročišćeno, ma najbolje da pogledate na njihovoj stranici. Također, mi smo imali mali strah zbog Janinog mlijeka, jer ga voli popiti navečer, no u restoranu su nam ga zagrijali i donijeli. Hrana, kad idete s djetetom, postaje još važnije pitanje. Terme Tuhelj imaju mogućnost all inclusive ponude koju vam od srca preporučujem. Uz bogati švedski stol, imaju i Open Chef prostor gdje možete iskusiti divne specijalitete. Jedno je sigurno, gladni nećete ostati. Štoviše, kila viška bi se mogla skupiti na kraju putovanja :-) A važno je napomenuti da ćete jesti i poprilično zdravo.

Bazeni


Bazeni su san snova i za djecu i za odrasle! Unutarnji ili vanjski, nevažno, uživati ćete. Plitki ili duboku, s prskalicama, valovima, ili bez. U bazene možete već u 8 ujutro, što je odlično ako vam dijete nije baš voljno spavati. Volite li zabavu na bazenu, Tuhelj ćete obožavati. Od animatora za djecu pa do zabave za odrasle, muzika i super atmosfera je ono što posjetitelje privlači u Tuhelj tijekom cijele godine.

Zabava za djecu


Terme Tuhelj za posjetitelje hotela imaju organiziranu igraonicu za djecu, mini disko i super animatore. Igraonica je opremljena toboganom, stolovima za crtanje, balonom s lopticama. Jani je ovo bio prvi susret s igraonicom i bila je izvan sebe od sreće. Moram priznati da tek sada, kada imamo dijete, uviđam prednost animatora, posebno ako su dobri. Na bazenu se gotovo cijeli dan nešto događa. Dan će vam proletjeti.

Svi naši strahovi od odlaska u hotel s djetetom su nestali. Tuhelj nam je zasigurno digao standarde, jer želimo da Jana,ali i mi, svaki puta uživamo kao ovaj vikend u Tuhelju.

Savjet više

Kako izabrati hotel za putovanje s djecom? Tražite da hotel ima oznaku family hotel, pogledajte ocjene na Bookingu (Terme Tuhelj imaju ocjenu  8,1), pročitajte recenzije.

Terme Tuhelj pružaju još puno toga, uskoro ću s vama podijeliti i mogućnosti njihovog SPA centra. A do tada iskusite svoje Splashh ljeto u Termama Tuhelj po super cijeni!

Love,
Ana

*PR post

Nema komentara:

Objavi komentar