18. tra 2017.

OOTD #7Ako jedan trend nećete moći izbjeći ovo proljeće to su: volani! Veliki, mali, jednobojni, šareni, bilo kakvi. Važno je samo da su volani.


Ako jedan trend nećete moći izbjeći ovo proljeće to su: volani! Veliki, mali, jednobojni, šareni, bilo kakvi. Važno je samo da su volani. 

Iako se u slaganju svog ormara ne vodim isključivo s trendovima, ipak sam odlučila isprobati ovaj trend. Predimnezionalni rukavi jednostavnoj pamučnoj haljini ravnog kroja dali su  potpuni makeover. Jednostavni pamučni materijal daje prostora u kombiniranju. Bijele ili pastelne kožne tenisice bez suvišnih detalja odlično će pristajati uz ovakvu haljinu, ali niti sa sandalama nećete pogriješiti. 
Nisam mogla ne iskoristiti priliku pa isprobati kombinaciju grilonki i sandala i tako ostvariti svoju updejtanu viziju ove basic pamučne haljine. 

Haljina je u veličini L, no ne mogu se odlučiti da li da ju stavim pod oversized M ili L, no tu je negdje. Materijal je pamučan, lagan i ugodan. Ovo je jedna od onih haljina u kojima ćete poželjeti provesti sunčane dane na terasi. Haljina je snižena i cijena joj je 15 $. Haljinu pronađite na Shein-u. 
Ako vas je zaokupio ovaj trend, možda vam se svidi i na ova 4 komada koja su mene posebno oduševila. Kliknite na opis komada da dođete do cijene!love,
Ana

1 komentar: