21. ožu 2016.

OOTD: perfect pastel skirt



Uvijek ću reći, volim svako godišnje doba, ali se uvijek iznova veselim kada počne novo! Proljeće! Rascvjetale grane. Predivne boje. Sunce i duge šetnje. Sreća! Proljeće neodoljivo zove na romantiku. Pastelne nijanse mu savršeno pristaju.


Bluza (Romwe - link)
Suknja (SheIn - link)
Cipele - (Högl - link)





Ako ste nekonvencionalna mladenka (poput mene) ova suknja bi bila savršen izbor za proljetno vjenčanje. Savršeno romantična, a pristupačna cijena - oko 250 kn. Dok ćete možda uštedjeti na odjeći, ne štedite na cipelama. Savjet koji vam mogu dati od srca je da uložite u dobre cipele koje vas neće žuljati i u kojima ćete moći cijeli dan i cijelu noć plesati. A i cipela nikad dosta. Za ovaj styling sam odabrala Högl cipele. Iako ih godinama nosim, svaki put me iznova oduševi njihova ugodnost. A za posebne trenutke možete izabrati one sa Swarovski kristalima (ostale cipele za posebne prigode pogledajte na ovom linku). U njima ćete bezbrižno provesti dan i noć, bez potrebe za rezervnim balerinkama.


Suknja je divna, materijal vješto kopira svilu te je lagana i ugodna. Ispod nje će vam trebati podsuknja ili negliže, jer je lagano prozirna. A bluzu ste već vidjeli u ovom postu. Volim kada komad odjeće mogu nositi u različitim prilikama. 

Uživajte u proljeću!

Love,
Ana

1 komentar:

  1. Love it! Love the color combo for I find it so classy and elegant. Great choice indeed!

    OdgovoriIzbriši