7. ožu 2016.

#OOTD Casual spring

Bijela košulja (Romwe) iznimno je popularna ovog proljeća. I konačno sam svoja na svome. Obožavam bijele košulje/majice. Njihovu jednostavnost. Za ovaj model morat ću još malo smršaviti (pa, volim papati čokoladu i kekse…ma zapravo sve i naravno da su tragovi trudnoće ostali). Iako bomber jakne bombardiraju sa svih strana, za mene je proljeće kožna jakna (SheIn). Ovo je imitacija kože i za razliku od prave kožne jakne, nema težinu. Uzela sam ju jer mi se svidjela kombinacija boja, iako sam strepila hoće li izgledati jeftino.  Ugodno sam se iznenadila kada je stigla, izgleda sasvim dobro, tako da već vidim da će mi postati omiljena ovog proljeća. Čak je i mamino oštro oko bilo zadovoljno izgledom.


Janka - SheIn (link)
Bluza - Romwe (link)
Traperice - H&M
Tenisice - Pape Jeans (link)
Narukvice - Weekend Max Mara
Torba - Vintage 


Bluzi sam se jako veselila, ali sam ostala malo razočarana. Očekivala sam isti materijal kao kod ove bluze, međutim, ona nije potpuno pamučna, ima malo elastina u sebi. Zapravo mi je problem bio što ju je jako teško ispeglati. Moram ju oprati još nekoliko puta dok ne omekani. Napomena, na koži nije kruta, dapače, jako je ugodna.  I divno mi je što je stražnji dio duži od prednjeg dijela. 



Da sutrašnji Dan žena slavim s prijateljicama ovo bi bio moj styling. Casual. S tenisicama jer obožavam tenisice kombinirati uza sve. A i dosta mi je čizama i zime. Vrijeme je za proljeće. Vakula, odluči se, hoćemo li konačno uživati u suncu ili da ne pospremam još pulovere?

Volite li casual stylinge kombinirati u svakodnevnu rutinu?

Love,

Ana     

Broj komentara: 10:

  1. Sve bih to nosila i super izgledas :) Za tenisice sam uvijek i sto se mene tice pasu na sve (bar u mojoj glavi)! Sretan i tebi dan zena :)*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :-) I ja sam za tenisice, uvijek i zauvijek, iako ih ponekad nije loše zamijeniti nekim cipkama :-)

      Izbriši
  2. Prije svega,zelim cestitati tebi i boljoj polovici na malenoj princezi!Pokusavala sam preko fejsa ostavit poruku ,ali neznam u cemu je bio problem,nikako nisam uspijevala.Nisam mislila da ces nam se vec tako brzo javit na blogu:-)Super kombinacija i divno izgleda na tebi:-)tenisice su se odlicno uklopile u outfit,ja bi najradje stalno bila u njima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti mila :-* Fejs nešto zeza zadnjih dana :-(
      Shvatila sam, ako se ne aktiviram na blogu da ću godinu provesti bez šminke i u trenirci. Blog me budi da ne zapadnem u zimski san :-)

      Izbriši
  3. Kosuljica je Predivna a i torba :D i nikad ne bih rekla da si ikad bila trudna,ne znam sta se zalis :P linija ti je predobra,zaista i to nevjerovatno dobra za zenu koja je rodila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torba mi je posebno draga, jer je mamina i toliko stara!
      Hvala za kompliment :-*

      Izbriši
  4. A ja bih, pak, čizme nosila non-stop :D Divan mi je styling, jednostavan, elegantan. Volim bele košulje, ali ih slabo nosim jer... eto, sve mislim kako ću se negde zaprljati... Weirdo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš si me nasmijala s ovim, nemoj se bojati, a i ako se zaprljaš uvijek možeš neki broš staviti:-)

      Izbriši
  5. I ti si ono rodila prije par dana? :P predivno izgledaš!

    OdgovoriIzbriši