18. velj 2016.

New in


Nakon dugo vremena pišem vam jedan new in da vam pokažem što se sve skupilo kod mene u zadnja 3 mjeseca. A kako sam neke proizvode već i testirala, spomenuti ću i kratke dojmove.


Uporno se trudim ne kupovati nove lakove za nokte, ali nekako stalno gubim u toj borbi. Tako se našao jedan snižen Deborah ljubičasti lakić kod mene i S Fresh balzam za usne koji su svi toliko hvalili. Na žalost, ja ne dijelim to oduševljenje većine jer osim trenutačnog rezultata nije pokazao nikakve dugotrajne.


Na Nivea i Diva style blagdanskom druženju sam dobila Niveinu Cellular liniju. O njoj sam već pisala ovdje nešto sitno, a ubrzo vas očekuje i cijela recenzija.


Za Božić sam iz L'Oreala dobila ovaj divan poklon i neki proizvodi su se odmah našli u upotrebi. Sve pohvale za Kerastase ulje za kosu i Matrix sprej za brzo sušenje kose.


Ovaj veliki paket sam osvojila na Instragram natječaju West Gatea. Puno ArtDeco proizvoda, ali najviše sam se ipak razveselila ulaznicama za Muzej Iluzija. Još samo da odemo u njega.


Od Avona sam za Božić dobila same divotice među kojima su 2 predivna glitter lakića za nokte koje možete vidjeti ovdje.


O Lemax lakovima za nokte sam pisala već ovdje i kada su ponovo napunili police morala sam uzeti još nekoliko komada. Ovaj put cijene nisu bile 5 kn. već više, ali pod više mislim da je najskuplji bio 8 kn. dakle, još prilično jeftini.


StudioDi je imao na rasprodaju (i još uvijek ima) na web shopu Konad lakića za pečatiranje, pa kad je akcija treba ju iskoristiti. Razočarana sam zlatnim i srebrnim jer je otisak loš, dok su drugi odlični. Zapravo, srebrni se još da iskoristiti, zlatni me razočarao.


Avon je nedavno imao predstavljanje Mat linije ruževa i u mojem paketu su se našli ovi  ruževi plus dodatni pokloni. Jako me razveselilo što sam na tomboli osvojila selfi stick.


U Bipi sam se počastila s lećama za mob. Kupila sam prvenstveno zbog makro leće i zaista je makro. Znate kako Avon zna sitno napisati nijansu ruža, mikro lećom bez imalo problema oštro slikam slikam. Cijena je 69,90 kn.


I još malo lakova za nokte. Sally Hansen lakove sam htjela probati, a kako je ova nijansa bila na akciji (a ja volim ove nijanse) i mislim da je koštala 30-ak kn, počastila sam se. Međutim, razočarana sam i držim se provjereno essie lakića za istu cijenu. Na slici je još kreč bijeli Lemax.


MNY se ponovio ponudom Babylipsa s okusom mentola. Meni trenutno taj okus nikako ne paše, pa čekam neke druge mjesece kada ću se upoznati s njima detaljnije.



Već i ptice na grani znaju da je Aura stigla u Hrvatsku. Jako sam sretna zbog toga jer je u pitanju brend odlične cijene, a sasvim pristojnih proizvoda. Odmah počastila s kistom za konturiranje (klik) i oduševljena sam, dok su mi iz  Aure stigli ovi proizvodi na recenziju. Pan rumenila se odvojio od ambalaže, što mene osobno ne smeta jer bi ga i tako prebacila u paletu, ali da znate da je moguće. Na žalost, tekući mat ruž me nije toliko oduševio, jer je jako ružan kada se povlači s usana i lagano je ljepljiv. A trajnost mu je prosjek, oko 2 sata. Highlighter je genijalan i opravdava sve hvalospjeve. Dok mi je najugodnije iznenađenje sjenilo koje je pigmentirano, trajno i odlično se blenda. Detaljnija recenzija slijedi, ali morala sam s vama podijeliti barem prve dojmove.


Još jedan blagdanski poklon i to Douglasa. Estee Lauder ruž i Artemis anti-age emulzija. Golden Rose lakić je naravno kupljen zasebno.

Još jedan dokaz da će ovo biti Maybelline godina. Divni noviteti nas čekaju, a ja sam iznimno sretna zbog ove palete koja je božanstvena. Sudeći prema cijeni u Srbiji, cijena bi trebala biti oko 70-80 kn i genijalna investicija. Maskara je isto novitet, ali ju još nisam isprobala, dok mi je ruž divan. Dobra kremasta tekstura i predivna nijansa.


Dugo, ali zaista dugo nisam koristila mineralni make up. Neki dan mi je s Ecco Verde, web shopa s prirodnim proizvodima stigao ovaj set. I oduševljena sam. Toliko oduševljena da će jedna od vas moći osvojiti isti.

Ako vas je nešto posebno zainteresiralo, pišite mi u komentaru da s vama podijelim recenziju što prije!

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Bas pun post prekrasnih stvarcica :)
    Najvise me zanima E.Lauder ruz,Maybelline paleta i ruz te Aura kist i hajlajter!Everyday minerals setic izgleda zanimljivo i bas me zanima kakvi su jer nisam do sada nista od njih isprobala

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaooooooj svasta ovdeee ima! SVe mi se dopada, posebno ovaj Artdeco paketic :) Uzivaj u Aurinim proizvodima :) <3

    OdgovoriIzbriši