5. sij 2016.

Le Petit Marseiliais suho ulje za tijelo


Koža tijela mi je izrazito suha čemu i ja dodatno pridonosim svojom nebrigom prema njoj. Srećom s vremena na vrijeme mi dođe novi proizvod za njegu tijela pa se prisilim testirati ga. Zadnjih mjeseci prošle godine koristila sam suho ulje brenda Le Petit Marseiliais. I sada je došlo vrijeme za dojmove.
Veliki sam ljubitelj suhih ulja jer se ubrzo upijaju, nisu masna i ugodno mirišu. Jedina je razlika što sam ih do sada uvijek vezala uz ljeto, kada su dolazila do puno izražaja i davala koži divan prirodan sjaj.

Za 70 kn dobit ćete 150 ml ulja i koje će vam biti dostatno za nekoliko mjeseci. Proizvođač kaže da je ulje za njegu izrazito suhe kože čijoj obnovi pomaže karite maslac koji hidratizira i hrani kožu, te arganovo ulje i slatki badem koji kožu čine mekanom.  Od ovog ulja ne očekujte instant rješenje za svoje tijelo. Doduše moja koža je izrazito suha i trebalo je oko 2 tjedna da se počnu vidjeti prvi rezultati na koži. S vremenom je koža postala sve zahvalnija, gotovo se uopće više ne peruta i ne zateže. Naravno da s vremenom nisam više tako dosljedna, međutim koža mi je očito dubinski hidratizirana jer nisam imala većih problema s njom unatoč neredovitosti. Veliki plus dajem brzom upijanju i što nema osjećaj ljepljivosti.



Miris je ugodan, prirodan. A samo ulje se raspršuje pomoću pumpice što ga čini praktičnim. Ambalaža je prozirna zbog čega u svakom trenutku imate uvid u količinu proizvoda. Ulje se mora potrošiti u roku od 12 mjeseci.

Svakako zanimljiv proizvod na kojeg vrijedi obratiti pažnju!

Jeste li isprobali ovo ulje? Koje je vaše omiljeno?

*PR uzorak


Love,
Ana

Broj komentara: 6:

  1. I ja imam izrazito suvu kozu,ne vodim dovoljno racuna o njoj,mazem je uglavnom onim sto mi padne u ruke za tu namenu,a za ovo ulje nisam dosad ni znala,hvala na objavi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iste smo :-) Ovo ulje bi ti se moglo pokazati odličnim!

      Izbriši
  2. Nisam ga niti primjetila na policama-bas cu bolje pogledati iduci put! Imam suhu kozu i pokusavam redovito mazati (obicno maslacima i to mi se pokazalo najbolje za sada)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima ga u dm-u, pogledaj na onim izdvojenim policama, tamo ga najčešće vidim!

      Izbriši
  3. Nisam probala ovo ulje. Medjutim jako mi se dopada sto je na pumpicu..Do sad sam koristila sve onim drugim otvorima i ovek se isposipam cela, smuci mi se sto ga koristim..moracu da potrazim ovo :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sležem se, varijanta s pumpicom je definitivno bolja opcija!

      Izbriši