2. sij 2016.

Beauty favoriti 2015.g.


2015.g. nam je ekspresno prošla, ali ipak neki kozmetički proizvodi su postali moji favoriti. Uvjet da uđu u ovu kategoriju bio je da ih koristim barem nekoliko mjeseci i da su se zaista svojim kvalitetom nametnuli među ostalim proizvodima iz svoje kategorije.


Murad Skin Smoothing Polish se istaknuo kao genijalan piling i postao je neizostavni dio moje beauty rutine. O njemu sam pisala ovdje pa za više informacije pročitajte recenziju. I Vichy Normaderm tonik sam recenzirala (linkna recenziju) i dalje stojim iza svojih riječi da je ovo genijalan tonik koji mojoj koži izvrsno paše. Bocassy je ove godine predstavio nekoliko noviteta među kojima je bila i ova micelarna. Ubrzo ću ju recenzirati. Apsolutno mi je genijalna i pomela je svu konkurenciju.


Elizabeth Arden Eight Hour krema koju sam davno imala i jako me razveselila kada se našla u zena.hr kutijici za studeni. Trenutno je koristim za usne i oduševljava me rezultatom. Lancome Visionnaire  krema za lice, koju stalno spominjem u favoritima, a ne recenziram. I dalje je moj favorit među dnevnim kremama. Lancome Advanced Genifique, serum koji mi je najdraži već godinama, već sam bila spominjala. I da, ovo je proizvod koji zaista opravdava svoju cijenu. U velikom Murad paketu dobila sam hrpu testera, među njima i AHA/BHA Exfoliating cleanser koji se pokazao odličnim. Iako ga sad ne koristim zbog trudnoće pa ne bi htjela nikako riskirati s kiselinama, morao se naći na ovom povlaštenom popisu jer je genijalan. Vichy Liftactive serum za okoloočno područje. Osim što daje hidrataciju jača i trepavice.


La Roche – Posay je moja velika ljubav! A kada bi trebala izabrati favorite iz tog brenda beskompromisno bi to bili Lipikar Baume AP losion koji ne koristim samo za suhu kožu već i za opekline ukoliko me zadese. A Cicaplast baume je moja the krema za ruke već zaista dugo. Oba proizvoda obožavam i stalni su postav u našem domu.


Još malo favorita koje spominjem, a ne recenziram, što svakako moram ispraviti. Kerastase Cronologiste šampon je apsolutno genijalan u hladnijim mjesecima i prijelaznim razdobljima. Po ljeti sam ga zamijenila s Dessange Symbio Sun šamponom i nikada nisam imala ljepšu kosu tijekom ljetnih mjeseci. Kerastase Masquintenste maska je savršena. Kosa je nahranjena, mekana, odlična za feniranje i prva zima bez elektriciteta.


Ove godine sam se posvetila svojim noktima. Dessange Ongles Spa je moja kupka za ruke i predtretman prije nego se primim uređivanja noktiju. Aveo aceton mnogi kupuju jer je jeftin i odličan. U pitanju je Mullerova marka i koristim ga od kada se pojavio na tržištu. Bio-oil ulje isto čeka recenziju. Iako ga koristim za svašta, osvojio me najviše s mojih suhim zanokticama koje je oporavio. A za lakše odvajanje zanokticama, kada ne radim kupku, koristim Mr Nail koji je kupljen u Kozmu. Odlično radi svoj posao i poguram zanoktice bez ikakva problema.


Hvalospjev Essie Grow faster laka za nokte možete pročitati ovdje. Iako bahama mama nije po kvaliteti the lak za nokte, nijansom je zaista savršen. Essie Sugar Daddy moj je prvi Essie lak za nokte i iako je zasta nježne i poluprozirne boje, divan mi je za dane kada mi se ne da ništa nositi. Max Factor Sparkling Berry divna je tamno crvena nijansa. I još jedan već spominjani lak – Beauty UK Kensingon o kojem sam pisala ovdje. Proces ubrzavanja sušenja laka za nokte ubrzavaju Essence Express dry drops kapi kojih uvijek imam u rezervi.


Sada svim najdraže- dekorativa. Deportiranje rumenila u jednu paletu bio je genijalan potez jer sada su sve nijanse na jednom mjestu i sve ih ravnomjerno koristim. U paleti su uglavnom Benefit i theBalm rumenila. O Paula's Choice The Nude mattes paleti sam pisala ovdje, kliknite za recenziju i swatcheve. Rimmel Stay matte je ponovljena kupnja i mislim da znate koliko je ovo hvaljen puder u kamenu. Vjerujete mi, nije bez razloga. Za dnevni make up sam uzela Avon Calming effects podloge u nekoliko nijansi jer su lagane, dobro toniraju i solidno prekrivaju te traju cijeli dan uz matiranje. Make up Factory Illuminator daje divan, suptilan biserni sjaj licu. A NYX HD korektori su mi se zaista svidjeli zbog čega su mi idealan brzinski highlight na licu.


RCMA paletu pudera sam kupila za kit. Apsolutno su genijalni jer su lagani na licu, a odlično prekrivaju i ne prave masku i savršeno se stapaju. Ma čista ljubav. Ljubav se isto tako dogodila s Anastasia Beverly Hills Contour kitom koji također čeka svoj red na recenziju. Tražite li kvalitetne korektore moja preporuka su Kryolan korektori. A Dior highlighter sam obožavala kada sam na licu dobila malo boje. Predivno istakne jagodice. Cargo baza za kapke je pomela i TooFaced i Urban Decay PP bazu. Još je jedna stvar na popisu za recenziju. MAC Paint pot Soft Ochre predivno ujednačava ten na kapku što je meni više nego potrebno. Prije godinu dana sam kupila BE trio sjenilo za obrve u Grazu i toliko sam ga zavoljela da je sve stale maknuo s trona. O Vichy Normaderm BB kremi pročitajte ovdje.


theBalm ' How' bout them apples?' paleta je zaista divna s 6 kvalitetnih kremastih rumenila/ruževa.  Njenu recenziju pročitajte ovdje. Od ruževa sam najčešće posezala za YSL beauty Kiss&blush u nijansi #9. MNY Colossal Volume Express vodootporna je odlična vodootporna maskara koja će ostati na trepavica i unatoč visokim temperaturama i kiši. Kistovi, idemo redom. Etre Belle kist za puder gotovo jedini kojeg koristim za nanošenje podloge. Sigma F35 kojeg koristim za highlighter/rumenilo, NYX B10 s kojim volim konturirati. Za kapke obožavam Zoeva 227, 231 i 234 s kojima make up na dnevnoj bazi napravim za svega par minuta. I za kraj jedan jeftin Blush kist koji je, čini mi se kupljen u Novom Sadu koji je najsavršeniji kist za nanošenje sjenila na obrve. I njime smo došli do kraja favorita 2015.g.


Pišite mi želite li da ubrzam s nekom recenzijom!

Koji su vaši favoriti bili?

Love,
Ana

Broj komentara: 16:

  1. Divni favoriti :)
    Ne mogu se ne složiti za (očekivano) bahama mamu :) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjetila sam te se dok sam tipkala o njoj. A šta ću kad je divna <3

      Izbriši
  2. joj mene bas zanima ova baza za kapke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obećajem u siječnju rješavam zaostatke:-)

      Izbriši
  3. Sve mi je divno, ali Anastasia Beverly Hills Contour kit mi je ipak najdraži. Patim za njim još otkako znam da postoji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, toje apsolutno proizvod koji se mora imati u kolekciji koliko je multifunkcionalan!

      Izbriši
  4. Toliko mi se stvari ovdje sviđa da nema smisla uopće nešto izdvajati :)
    Jedino što mi se ne sviđa je Vichy Normaderm tonik, ali to je čisto zbog moje odbojnosti prema čitavoj toj liniji jer me u dva navrata kompletno sasušila...vjerojatno su tu i mnoga poboljšanja formula bila s obzirom da sam ja to u davno pubertetsko doba koristila, ali jednostavno taj Normaderm ne mogu vidjet..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda ti je linija bila prejaka, jer ipak je namijenjazreloj dobi, a i sigurno su mijenjali sastav, jer meni prije ništa od Vichya nije pasalo.

      Izbriši
  5. Slazem se za Maybelline maskaru, obozavam je! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  6. od kud si rcma paletu kupila?hvala

    OdgovoriIzbriši
  7. RCMA paleta i Cargo baza za sjenila me najviše zanimaju. Dobrih baza za sjenilo nikad dosta! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. RCMA paleta bi ti bila odlična za rad! Morat ću ubrzat s njenom recenzijom jer je baš puno interesa za nju!

      Izbriši
  8. Potpisujem za cicaplast,Avon puder,YSL i kistice :) Cargo baza me bas zanima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cargo baza isto ide na popis recenzija koje ubrzo stižu!

      Izbriši