4. sij 2016.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit /light-medium/



U postu s beauty favoritima iz 2015.g., mnogi od vas su se zainteresirali za Anastasia Beverly Hills Contour Kit.  Nije ovaj set nikakva novost na tržištu, postoji već dulje vrijeme, ali opet željela sam s vama podijeliti svoje dojmove.

Imam podosta proizvoda za konturiranje i nije mi bio nužan još jedan, ali veliki sam ljubitelj paleta i volim kada je sve na jednom mjestu. I organizirano. Također, ovom paletom riješila sam se problema nošenja nekoliko različitih proizvoda na šminkanja. Ova paleta ima 3 nijanse za konturiranje i 3 highlightera. Panovi su zamjenjivi (postolje palete je na magnet i potrebno je nešto metalno da odvojite pan jer jako čvrsto drži) i prema potrebi možete kupiti onaj koji ste potrošili. Sama ambalaža je kartonska, što sam već u ranijim recenzijama navodila da me osobno ne smeta dok se može lako očistititi. 

Highlighteri se nalaze u prvom redu i nijanse su: vanilla, banana & sand. Drugi red su konture u nijansama: java, fawn & havana. Moji favoriti su banana i fawn koje najčešće koristim. 


  • Vanilla: Breskvasta nude nijansa za svijetli i srednji ton kože s toplim i neutralnim podtonom.
  • Banana: Topla žuta nijansa za sve podtonove.  
  • Sand: svijetla bež za svijetli i srednji ton kože, za tople i neutralne podtonove.
  • Java: Svjetla 'mocha' nijansa za svijetle do srednje tonove s hladnim i maslinastim podtonom.
  • Fawn: Nude karamelasta nijansa za svijetle i srednje tonove s hladnim, neutralnim i maslinastim podtonom.
  • Havana: Čokoladna smeđa za svijetle i srednje tonove koji vole jače konture i toplog su ili maslinastog podtona.

Paleta koju vam predstavljam je namijenjena svijetlim i srednjim tonovima, dostupna je još u 2 varijante (tan –deep, medium-tan). Cijena je 47.30 € na Beauty Bayu.


Pratite li aktivno strane beauty blogerice mogli ste zamijetiti da ju mnoge imaju i sada kada ju koristim nekoliko mjeseci mi je potpuno jasno zašto. Paleta daje lijepe konture licu, a ovisno o kistu s kojim se nanosim ovisi i pigmentacija kontura. Na donjoj slici ćete vidjeti razliku u konturi. Svaku nijansu sam nanijela svojim kistom. Zoeva #109 je najgušći kist i ostavlja najjači trag na licu. NARS (eBay kopija) je vrlo mekani kist i ostavlja nježne konture na licu. Dok je NYX B10 srednje gustoće i ostavlja takve tragove. Koristite li ih premekanim kistom možete dobiti dojam jako slabe pigmentacije. Prednost je što se nijanse mogu pojačati na licu, međutim to nekad zna biti vrlo zamorno. Same nijanse po sebi su odlične za dnevnu konturu, tek toliko da vam rumenilo bolje sjedne. Međutim, one su izvrstan dodatak nakon kremastog konturiranja lica, tada dolaze do punog izražaja. Sjenila su jako praškasta, no nisam primijetila da mi se 'zalijepe' na jednom dijelu lica, dapače, vrlo se lako blendaju i nadograđuju.


S gornje strane imamo highlightere s kojima sam 2 od 3 oduševljena. Vanilla mi je jednostavno sva nedorečena i ne ističe mi se dovoljno, dok je banana genijalna i meni najdraža. Osim što mi predivno posvijetli područje ispod očiju odlično fiksira korektor. Sand je divan highlighter koji ima satenski završetak, no voljela bi da se jače istakne, tako da ga koristim u dnevnom make up-u.


Make up revolution je prema swatchevima napravila odličan dupe za ovu paletu. Kako ne poznajem niti tu paletu niti njihove proizvode o kvaliteti ne bi sudila, to ostavljam vama.

ABH paleta je relativno visoke cijene, no kvaliteta je opravdana, iako ne kod svih nijansi. Osim što je s nijansama lako raditi i lako ih nadograditi na licu ostaju do skidanja. I s njima nisam imala nezgoda poput fleka na licu.

Kako vam se sviđa paleta? Planirate li ju kupiti?

Love,
Ana



Broj komentara: 7:

  1. Lijepo mi izgleda,ali bih jakoristila samo hajlajtere pa mi se zbog toga ne isplati kupovati (jos me nije uhvatila manija konturiranja)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, onda definitivno preskoči kupovinu! Ima divnih highlightera i po pristupačnijoj cijeni.

      Izbriši
  2. Predivna paleta! Ne bi mi bilo zao da dam pare na nju :D Vise bi mi bilo zao na ovu NARS cetkicu, iskreno, nego na paletu :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NARS kist je koštao oko 20 kn, ali mi je genijalan jer sam željela da jedan tako mekani.

      Izbriši
  3. Ovu paletu gledam jako,jako dugo, kao i palete od MUR, NYX i Freedom. Nikako da se odlučim koju bih. Anastasia je dosta skupa dok ove jeftinije možda i nisu toliko kvalitetne. Sad ne znam isplati li se uložiti toliko novca u Anastasiu ili su ove jeftinije opcije jednako dobre :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se čini NYX isto dobrom, ali obzirom da nije ništa puno jeftinija odlučila sam se za ovu provjerene kvalitete.

      Izbriši
  4. Meni je NYX bolja, i lično je koristim već par mjeseci:)

    OdgovoriIzbriši