18. pro 2015.

L'Oreal Color Riche Exclusive La Vie en Rose ruževi


Još jedne blagdane je L'Oreal odlučio zaigrati na sigurno i počastiti nas nijansama ruževa koje bi izabrale Blake, Eva, J.Lo i Naomi!

Iako iz L'Oreala naglašavaju da se radi o mat nijansama, ovo nisu klasične mat nijanse kakve očekujemo: jaka pigmentacija i bez imalo satenskog finiša. Ovi ruževi imaju malo satenskog finiša zbog čega lagano klize po usnama i idealni su za svaki dan. Intenzitet pigmentacije je srednji, što je dodatan plus u odabiru njih za svaki dan. Trajnost je 2-3 sata, no nisu mi preživjeli čaj i kesiće. Mat izražaj ruža se ističe ukoliko imate ispucale usne, zaista će se zamijetiti svaka napuklina na usnama. A to je i razlog zašto nema swatcheva na usnama. Updejtat ću s njima post kada se usne oporave. 


Sve u svemu, ovo su krasne dnevne nijanse ruževa kada želite istaknuti svoje usne, ali ih i staviti u prvi plan.

L'Oreal opisuje nijanse na sljedeći način:


Blake's Pink - Blistava nijansa s blagim narančastim pigmentima.                                                                                        

Eva's Pink - Pink nijansa s daškom toplih tonova.


J.Lo's Pink - Intezivna ružičasta nijansa.


Naomi's Pink - Nijansa u boji sljeza, simbol otmjenosti i uglađenosti, svijetlim tonovima kože daje izgled svježine i sofisticiranosti.

Naomi/Eva/Blake/J.Lo

UPDATE! Nakon što sam ruževe neko vrijeme koristila promijenili su svoju pigmentaciju koja je sada puno jača. Usporedite li sa slikama swatcheva na ruci vidjet ćete da razlika postoji! 

Moji favoriti su Eva i Naomi. Da sam ih sama kupovala, ovo bi definitivno bile nijanse koje bi odabrala.

Cijena: 93 kn
Dostupnost: drogerije

*PR uzorak

Love,
Ana 

Broj komentara: 8:

  1. Meni su svi prekrasni i nikako da ih uhvatim nezapackane u nekoj drogeriji...mislim da mi jedino Naomi ne bi stajao,a ostale bih sve "iznosila"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne razumijem ljude/žene koje pored testera imaju potrebu otvarati još i druge ruževe! Nadam se da ćeš ih uhvatiti!

      Izbriši
    2. Bas to! Testeri postoje i svejedno je svaki drugi ruz otvoren ili ostecen...nadam se da ce konacno one folije pocet tvornicki stavljat i gotovo

      Izbriši
    3. I ja, ali bojim se da ništa od toga jer dok ih zakon ne prisili neće ulaziti u dodatni trošak.

      Izbriši
  2. Jako volim ovakve nijanse ruzeva i meni su sva cetiri predivna. Istina ocekivala sam da su vise mat i pigmentiraniji ali i ovako mi se svidaju i kao sto si i sam rekla, savrseni su za svaki dan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je nedtsatak pigmentacije malo razočarao, jer kada imaju mat u nazivu očekujem da će biti jače pigmentirani, ali da, odlični su za dan!

      Izbriši
  3. Pigmentacija podseća na lagano obojane balzame, dakle- nema je :D Očekivala sam više od L'oreala. Jako su me privukli u startu, no nakon swatcheva moj utisak opisuje se s ''meh'' :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram ti priznati da se jačina ipak puno jača na usnama pa pričekaj koji dan da napravim swatcheve, možda te koji iznenadi!

      Izbriši