29. pro 2015.

Čarobno darivanje za kraj godine


Kako drugačije priliči završiti godinu nego Čarobnim darivanjem? Za zadnje ovogodišnje darivanje pobrinuo se Olival. Olival je moja tiha ljubav od kada sam prije nekoliko slušala predavanje njegove vlasnice i osnivačice gđa. Pojatine. I iznimno mi je drago da se probudio i da nas uveseljava tako divnim proizvodima. Moram im se odmah zahvaliti jer su i mene razveselili mlijekom pa očekujte ubrzo recenziju.  A jedna sretnica dobiva Čaroban set koji sadrži Čarobno mlijeko i Čarobno zlatno ulje. 

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije.

Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože. Čarobno zlatno ulje zahvaljujući svojim zlatnim česticama možete koristiti i kao parfem, no ono će pružiti vašem tijelu i glamurozan sjaj, toliko željen u ovo doba godine.

  1. Odaberite jedan od načina na koji me pratite: GFC, BloglovinInstagram ili Facebook
  2. Ispunite formu (dozvoljeno je sudjelovati samo jednom)
  3. Darivanje traje od 29.12.1025.-2.1.2016. do 23:59
  4. Pobjednike ću izabrati putem random.org
  5. Darivanje je otvoreno za čitatelje s područja Republike Hrvatske
  6. Pobjednici moraju odgovoriti na mail u roku od 48 sati u suprotnom biram nove/og  pobjednicu/ke

Pobjednica darivanja je 
Katarina D. 

Sretno svima!

Love,
Ana

Broj komentara: 8:

  1. gordana sinjeriprosinca 31, 2015

    same pohvale čujem ,baš bih voljela isprobati Olival liniju

    OdgovoriIzbriši
  2. Divota💜💜💜💜💜

    Claudia Kovacic

    OdgovoriIzbriši
  3. Marijana Šimićprosinca 31, 2015

    Predobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Olival mi je nedostižan, a jako ga želim. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Olival kozmetika djeluje vrlo privlačno i neodoljivo, voljela bih se uvjeriti u kvalitetu ove vrhunske kozmetike. :-)

    OdgovoriIzbriši