10. pro 2015.

Avon Hidrakolor 3D ruževi / 6 nijansi

Ovi ruževi nisu nikakva novost na tržištu i dostupni su preko 1,5 mj. Tada sam ih i ja kupila, ali nikako nisam bila zadovoljna sa swatchevima, pa moj pregled stiže tek danas.  U ovih mjesec i pol i zaista sam ih imala vremena isprobati i testirati i spremna sam s vama podijeliti svoje mišljenje.

Avon je poznat po odličnim,a cijenom pristupačnim ruževima. Ne isušuju usne, kremaste su teksture i odlično prekrivaju. Upravo ove karakteristike nisu izostale niti s ovim ruževima.  Trajnost je uobičajenih 2-3 sata i sviđa mi se relativno razmjerno skidaju s usana. Zbog kremaste teksture čak i lagano ispucale usne neće izgledati grozno s njima na usnama, ali imajte na umu da će pri skidanju ruža s usana svakako ostati ruža u pukotinama usana. Kao što bi uostalom i kod svih. 


Dva ruža sam naručila ful size, a 4 u tester verziji. Tester verzije su zaista genijalne za isprobati nijanse, ali komplicirane za redovito korištenje. No nekim tester verzijama ću se svakako počastiti i u full size veličini.

Revenge je punom smislu riječi it nijansa sezone zbog svoje punoće tamne ljubičaste boje pomiješane s bojom vina! Predivna nijansa koja bi se ove zime morala naći u vašim torbicama.



Uptown Pink još jedna nijansa koju moram obavezno uzeti u full size veličini. Prekrasna topla kremasta roza nijansa!


Stolen Kisses je peachy nude nijansa kakva je must have većine kozmetičkih torbica. Pristaje svima i s njom ćete teško pogriješiti.


Hot Pants je živahna ružičasta nijansa koja će podignuti svaku kombinaciju i ako odabirete nijansu koja je dovoljna sama po sebi, ovo bi mogla biti pobjednička nijansa.


Divine Wine predivna boja vina, koju obavezno moram naručiti u full size veličini. Idealna za jesensko zimske dane, posebno ako niste ljubiteljica klasičnih tamnih nijansi ruževa!


Berry Cute me podsjetila na djetinjstvo kada su mi usnice bile zamazane od borovnica koje sam obožavala jesti! Nijansa za možda malo hrabrije, ali ju nikako nemojte olako izbaciti sa svoje Wish list.

Imate li koju nijansu? Koja vam je omiljena nijansa?

Love,
Ana

4 komentara:

  1. Imam Berry Cute i Uptown pink i stvarno su odlicne,tekstura,trajanje,ma odusevljena sam.Zanimljivo kako drugacije izgledaju na tebi!A uzela sam i dva testera,Power trip-full crvena,i neka Mauve,tako nekako,nijansa za svaki dan.Jako,jako dobri ruzevi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa usana ipak mal djeluje na nijanse ruža, a i sam svjetlo igra svoju ulogu! Baš ću pogledati ove nijanse koje si predložila.

      Izbriši
  2. Imam bitten i uptown pink :) Oba su odlicna i cesto ih nosim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Genijalni su! Ali mislim da smo svi navikli da s Avon ruževima nema fulanja :-)

      Izbriši