10. pro 2015.

Artdeco rumenilo #16 & Illuminatig Shimmer Cream #07


Prošli mjesec se uz časopis Ljepota i zdravlje mogao kupiti i Artdeco proizvod (cijena 14,90 kn). Potražila sam rumenilo jer sam uvijek slušala pohvale na račun njihovih rumenila kao odličan primjer cijene i kvalitete. Illuminating shimmering cream sam kupila ljetos u Douglasu pa sam vam odlučila ih zajedno recenzirati.


Nijansa rumenila koju sam uhvatila je #16, nema nikakvo dodatno ime u svom nazivu. Nešto između zagasitog bronzera i koraljno roskaste nijanse u kutijici, dok na licu ostavlja brončano roskasti trag koji odiše svježinom. Odlično će pristajati kada koža potamni, ali i sada, kada je koža svijetla. Daje sofisticiran izgled licu. Završetak je satenski, ali ne izražen satenski, već decentno zbog čega odlično pristaje svim godišnjim dobima. Zimi bi se teško odlučila na takav tip rumenila u slučaju da je potpuno satenski jer znam da  mi ne bi pristajao.  

Rumenilo #16

Oduševilo me kako se rumenilo lagano blenda na licu, čak i ako se pretjera s njom. Kad smo već kod pretjerivanja, vrlo je lako pretjerati s njom. Rumenilo je izrazito pigmentirano i vrlo se lako prenosi na kist. S ovim rumenilom budite nježne ruke i lagano dotičite kistom te prema potrebi nadograđujte. Trajnost ovih rumenila je sasvim solidna, prosječno 5 sati na mojem licu je rumenilo pune pigmentacije, da bi zatim počelo slabiti. Tek nakon 8 sati ostaje u tragovima na licu. Nije najtrajnije koje imam, ali uzmemo li u obzir cijenu od 50-ak kn za 5 g koliko koštaju njihova rumenila zaista se isplati kupiti ih.


Illuminatig  Shimmer Cream kupila sam ljetos u Douglasu i trebali su mi mjeseci da ga poslikam. Dugo sam tražila neki shimmer koji će davati licu suptilan brončani shimmer sjaj. Nisam sigurna, ali mislim da je ovaj illuminator bio dio neke LE. Njegova cijena je bila oko 40 kn, što je za količinu od 2 g dosta visoko, usporedimo li s rumenilom koje sadrži 5 g. 

Illuminator #07

Illuminator na licu ostavlja brončani sjaj protkan sitnim zlatnim česticama koje do izražaja dolaze tek na suncu. Savršen je za ljeto i preplanulu kožu kada će doći do potpunog izražaja. Oduševila me trajnost na licu, zaista traje satima, ali moram uzeti u obzir činjenicu da sam ga isprobala isključivo u hladnijim mjesecima, pa ne znam kako bi reagirao na visoke temperature.

Rumenilo/Illuminator


Artdeco je odličan parfumerijski brend srednjeg cjenovnog ranga, za kojeg nitko u biti nema izrazito negativne riječi. Dapače, uvijek svi u njemu govore iznimno pozitivno. Mislim da je odličan omjer cijene i kvalitete pa svakako potražite i svoje favorite u njihovoj bogatoj ponudi. 

Koji Artdeco proizvod mi možete preporučiti?

Love,
Ana

4 komentara:

  1. Rumenilo je krasno! Umjereno i baš svježe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pravo iznenađenje od nijanse u kutijici.

      Izbriši
  2. S kojim kistom ih nanosis?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sva rumenila u akmenu nanosim ili ovom kopijom NARS kista sa slike ili Sigminim kistom za rumenilo, a kremasta ili prstima ili bickalicom. Ovaj illuminator konkretno prstima.

      Izbriši