12. stu 2015.

Creamy manicure



Nedavno sam ušla u lokalnu trgovinu s jeftinim proizvodima. Iako ih inače izbjegavam zbog neprivlačnog mirisa, bila sam u potrazi za specifičnim komadom koji mi je trebao u jednom DIY projektu. Iako nisam našla traženo, otkrila sam da je ova trgovina raj lakova za nokte.

Na blagajni se nalazio sasvim pristojan izbor Lemax lakova za nokte (Poljski brend) čiji komad je koštao svega 6 kn. Povećala sam kolekciju za 6 nijansi i sada strpljivo čekam dolazak novih nijansi da se počastim još kojim. Jer danas vam predstavljam ultra jeftine lakove za nokte koji će na noktima ostati 5 dana! Naravno da sam imala i bazu i nadlak, jer ih uvijek imam, ali opet, govorimo o 5 dana koji teško opstanu i na puno, puno skupljim lakovima.



Nije prednost ovih lakova za nokte samo trajnost. Ne, ne, obožavam ih i zbog teksture. Lagana, kremasta tekstura, koja je istovremeno rijetka da ju lagano možete razmazati i gusta da bi spretnima bio dovoljan čak i jedan sloj! Manje spretnima (meni) ipak su potrebna dva sloja.


Četkica je jako dugačka i tanka, a ja sam zadnje vrijeme vjerna isključivo debelim plosnatim četkicama. Nakon prvotnog šoka, brzo se uhvati ritam, jer je izrazito precizno formirana i u biti lakiranje s njom je zaista jednostavno.


Nijanse? Nisam našla niti jedan broj niti ime pa ih nazovimo krem bež i čokoladna nijansa. Krem bež nijansa je za razliku od mnogih tog tipa kremasta, odlično prekriva i lako se razmazuje. Dakle, ima sve ono što inače ne nalazimo kod ovakvih nijansi. Toplu smeđu, čokoladnu, nijansu sam dugo tražila i apsolutno sam oduševljena s ovom. Odlično prekrivanje i razmazivanje, no dodajmo još da je i genijalna za štambiljanje.

Ipak, ovi lakići imaju i jednu manu. Naime, meni su se unatoč ulju za brzo sušenje dosta dugo sušili na noktima, pa svakako pripazite u koje doba dana ćete ih lakirati.


Jeste li već otkrili Lemax lakove za nokte?

Follow my blog with Bloglovin

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Nisam nikada ;ula ya ovaj brend, možda ih i nema kod nas... Kako god, predivna je ta bež nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda ga negdje pronađeš u zabačenim trgovinama u koje možda ne bi ušla :-)

      Izbriši