1. lis 2015.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Therapy Serum




Svaka promjena godišnjeg doba za mene donosi probleme s tjemenom koji se posebno ističe na prijelazu ljeta na jesen i zime na proljeće. Moje osjetljivo tjeme postaje još osjetljivije što se vidi u neprestanom svrabu tjemena. Preciznije govoreći, moje osjetljivo tjeme nije ništa drugo do suho tjeme koje samo više reagira u prijaznom razdoblju.


Srećom, neprestano doticanje tjemena ne iritira mi dodatno tjeme u smislu da mi se stvaraju ljuskice ili bilo koji drugi oblik reagiranja, ali opet neugodan osjećaj ne prestaje. Zapravo, nije samo neugodan, nije baš niti pristojno neprestano u društvu se često doticati po tjemenu jer vas svrbi. Iako, moram priznati, laknulo mi je kad sam shvatila da nisam jedina s ovim problemom. I upravo zbog toga dijelim s vama jedan serum koji mi uvelike olakšava život posljednjih tjedana - Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Therapy Serum.  

Sastojci

Serum dolazi u pakiranju od 30 ml, te u staklenoj, bijeloj bočici. Posebno me oduševio pepita čep, koji daje preciznost u nanošenju. Serum je izrazito tekuće teksture pa je nanošenje prstima gotovo nemoguće jer se serum prelijeva po ruci. Nanosim ga na suhu kosu, nakon pranja kose. Razdvojim kosu i nanosim ga na mjesto na kojem trenutno osjećam da me svrbi. Nanosim ga pepitom te utrljam prstima. Srećom, serum ne masti kosu i vrlo brzo se osuši i što se frizure tiče, neće niti primijetiti da ste ga nanijeli. No, vaše tjeme će itekako osjetiti razliku. Čim se serum utrlja, osjetit ćete olakšanje  i da je svrab prestao. Na pojedinim dijelovima tjemena kroz dan - dva ponavljam postupak, ali u većini nanošenje ne ponavljam do idućeg pranja kose.


S ovime dolazimo do trajnosti učinka. Uglavnom 3,4 dana, odnosno do idućeg pranja, ali ponekad i nakon jednog dana ponavljam postupak. Iako sam mislila da serum nije dugotrajno rješenje, već veliko olakšanje, i mene taj učinak me sasvim zadovoljio, moram spomenuti da mi se stanje općenito smirilo kako koristim serum, tako da dio mene vjeruje da ipak ovaj serum ima i neke dugotrajnije učinke.

Serum možete kupiti u frizerskim salonima gdje koriste Schwazkopf Professional.
Cijenu ću naknadno napisati!


Imate li vi kakvih problema s prijeznim razdobljima? Ili vaše tijelo voli jesen?


*PR uzorak
Love,
Ana

2 komentara:

  1. Iako si rekla da ti se ljuskice ne stvaraju,zanima me imas li kakvu informaciju pomaze li ipak s ljuskicama? Meni se stvaraju samo na prednjem dijelu tjemena..ali do sada ih se nisam mogla rijesiti unatoc raznim preparatima..a pocelo je prije nekih god dana...pa si mislim da bi mi ovo mozda moglo hidratizirati tjeme i pomoci ujedno protiv ljuskica :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti ne pišem neprovjerene informacije, budem se raspitala i napisala ti točan prijedlog za tvoj problem:-) odgovor očekuj ovih dana!

      Izbriši