18. ruj 2015.

Tretman s Balija by Dessange

Kada neću ja na Bali, može on meni! Šalim se, tko bi odbio Bali? A vjerujte mi, nećete odbiti niti ovaj tretman koji vam danas predstavljam.


S vremena na vrijeme se moramo razmaziti. Svatko od nas ima slabe točke. Moje su masaža i stopala. Idealno je kad se spoji u jedno. Ne znam kada je točno počela moja opsjednutost stopalima, ali znam da je prisutna već godinama i da vrlo često utječe na moj svakodnevni život. Problem s kojim se borim je krivo gazište koje čestoprouzroči nesnosnu bol u stopalima. Stanje se malo poboljšalo nakon kupnje specijaliziranih uložaka rađenih po mjeri, ali tokom ljetnih mjeseci ih na žalost ne mogu koristiti u otvorenoj obući. Tada je moj spas pedikura i masaža. Tu se ja, opet, nalazim s drugim problemom. Iako sam uglavnom zadovoljna s pedikurama, pravu masažu stopala je teško pronaći i stoga kada ju nađete, preporučujete ju apsolutno svima.



Nakon klasične medicinske pedikure, vrijeme je za putovanje na Bali. Mirisna svijeća koja se otapa i pretvara u ulje se nanosi na stopala i kreće vaše putovanje u raj. Uljna komponenta omogućuje da ruke klize po kožu (ne, uopće nema voska), a vaša stopala i potkoljenice očekuje 30-ak minuta prave relaksacije. Osim same ugode na tretmanu, kvaliteta tretmana se vidi i danima kasnije. Apsolutno opuštena stopala automatski znače i manje bolova u leđima, lagani hod čak i u ljetnim sandala tankog potplata i ono najvažnije lagana stopala. Kao i svaka prava masaža i ova potiče cirkulaciju zbog čega je odlična ne samo u ljetnim mjesecima već i u hladnijim danima koji su pred nama, jer će izvrsno ugrijati hladna stopala.


Tretman ekskluzivno možete isprobati u Salonu Dessange, Ilica 2, Zagreb, a cijena tretmana je 100 kn, dok je pedikura 120 kn. I tražite Stelu J

Sada sam se sjetila da vam se nisam pohvalila niti novom frizurom. 10-ak cm kraća kosa me toliko oduševila da se ne planiram tako brzo vratiti na uobičano dugu kosu. Ne zamjerite mi na umornom licu, bio je to dugi dan!


Love,
Ana

2 komentara:

  1. Frizura ti je krasna, mnogo ljepše stoji od ove duže. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga:* I ja sam zadovoljna i ne vraćam se na staro :-)

      Izbriši