1. ruj 2015.

TONI GARD Seaside, edp



Prije nekoliko mjeseci, dok sam zaljubljeno mirisala Jacobsov Honey, Honey,  djevojka iz Douglasa mi je preporučila Toni Gardov Honey, vrlo sličan parfem. Nekoliko sati kasnije, kada sam stigla kući, shvatila sam da je na mojoj koži i dalje ostao miris Toni Garda, dok je Jacobs potpuno nestao. I tu počinje moja priča sa Toni Gard parfemima...


Prije nego vas upoznam s omiljenim parfemom ovog ljeta moram napomenuti da na mojoj koži rijetko koji parfem ostaje satima. A drugi problem moje kože je sklonost alergijama nekim sastojcima u parfemima zbog kojih mi po koži izbijaju prištići, zbog čega neke brendove potpuno izbjegavam.


Iako je ljeto na izmaku, uzdam se u toplu jesen jer planiram još neko vrijeme uživati u ovom reskom mirisu. Da moram odabrati za sebe savršen ljetni miris, bio bi ovaj. Osvježavajući, ali ne i preagresivan da graniči s linijom pomalo neugodnog mirisa. Kod ljetnih parfema uvijek moramo uzeti u obzir da nam se koža više znoji i da može neugodno reagirati s mirisom. Upravo suprotno agresivnim i nepotrebno jakim ljetnim mirisima, Seaside će vas zapljusnuti svježinom koja će se lagano upiti i izmjenjivati se u citrusnim i cvjetnim notama.


U gornjim notama ističu se citrusne note limuna, dinje i borovnica. Mekoću mirisu daju cvjetne note koje se spretno isprepliću s citrusnima, akordi ruže, magnolije, jasmina i irisa ublažavaju citrusu nitu i čine parfem ugodnim u ljetnim danima. Naizmjenična izmjena citrusa i cvjetnih mirisa ističu senzualnost, krepkost, svježinu uz dozu blagosti…definitivno parfem za koji bi vam trebalo zapeti oko!


Uz kupnju Seaside parfema očekuje vas ova ogromna torba za plažu u koju će zaista sve stati!
Toni Gard parfemi dostupni su u Douglas parfumerijama!

Cijena: 249 kn/ 30 ml
*PR uzorak

Jeste li se upoznali s Toni Gard parfemima? U kojem ste parfemu uživali ovo ljeto?

Love,
Ana

4 komentara:

  1. Ohooo, ovo nisam uopće isprobala. A čini mi se tako divan po opisu!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toni Gard je totalno nepravedno zanemaren :-)

      Izbriši
  2. Zvuci kao nesto sto bi mi se svidilo,moram ga snjofnuti cim se nadjem u Douglasu!

    OdgovoriIzbriši