23. kol 2015.

PR news #5

Carpisa Coca Cola Capsule kolekcija

Carpisa Coca Cola Capsule kolekciji, koja je nastala u godini kada se slavi 100 godina prepoznatljive Coca Cola boce!
Nova kolekcija, kojom dominiraju jarke boje, mladenački šarm i svježa tekstura, donosi ruksake, torbe, modne dodatke, nesesere, vrećice za kupovinu i kofere.

U godini kada se slavi 100 godina prepoznatljive Coca Cola boce, popularni talijanski brend Carpisa predstavio je novu kolekciju, inspiriranu tradicionalnom bocom omiljenog pića. Nova kolekcija, kojom dominiraju jarke boje, mladenački šarm i svježa tekstura, donosi ruksake, torbe, modne dodatke, nesesere, vrećice za kupovinu i kofere. Za inspiraciju je poslužila hrana – ujedno i glavna tema EXPO 2015.


Vichy Homme

Muška se koža već po izgledu razlikuje od ženske i treba posebnu, prilagođenu njegu. Na posebnosti muške kože utječe djelovanje muških hormona, posebno testosterona. Taj hormon utječe na broje fizičke i psihičke parametre, po kojima se muškarac razlikuje od žene – primjerice na visinu, težinu, građu mišića, pa čak i ponašanje. Osim što je muška koža gotovo 20% deblja od ženske te joj je iz tog razloga za obnovu potrebno puno energije, muška koža stari polaganije i na drugačiji način.Vichy Homme, linija Vichy proizvoda za njegu lica i tijela, jedinstvena je linija proizvoda koja odgovara specifičnim potrebama muške kože. Proizvodi s posebnim teksturama vode brigu o osjećaju svježine te čvršćoj koži punoj zdravlja. Pružaju trenutnu učinkovitost i optimalnu toleranciju, čak i kod osjetljive kože. Uz Vichy Homme idealna muška koža više nije san!



Vichy IDEAL SOLEIL

BALZAM ZA UMIRIVANJE KOŽE NAKON SUNČANJA
Da bi spriječili oštećenja na koži bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite s bolnim opeklinama Vichy preporuča idealno rješenje: Ideal Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja. Balzam je posebno formuliran za smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode. Odmah nakon nanošenja balzama osjećaj vrućine na koži je ublažen te se koža  trenutno umiruje. Uz Ideal Soleil, idealna njega za kožu nakon sunčanja više nije san.

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA – Idealna njega za kožu nakon sunčanja

Ideal Soleil poseban je balzam za smirivanje opeklina nastalih pretjeranim izlaganjem na suncu. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Posebnost je u hranjivoj, nemasnoj i neljepljivoj teksturi koja obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode te je istovremeno štiteći. Nanošenjem balzama nakon sunčanja koža se trenutno umiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu pružajući joj dugotrajnu hidrataciju.

Murad Skin Smoothing polish

Isprobajte piling Skin Smoothing Polish (216 kn) za njegu mješovitog tipa kože koji intenzivno čisti i eksfolira, a ujedno hidratizira i ostavlja kožu mekom i glatkom. Savršen piling sa zrncima jojobe i ekstraktom nara za njegu mješovite kože i efikasno čišćenje pora.

PROBLEMI KOŽE
• Miteseri
• Proširene ili začepljene pore
• Masna T-zona

MURAD RJEŠENJE
Snažan eksfolirajući piling otklanja nečistoće, čisti pore i hidratizira kožu.

UPUTE
Umasirajte malu količinu pilinga na lice i vrat.Isperite s toplom vodom. Za optimalan rezultat,koristite dva do tri puta tjedno.

VISOKO UČINKOVITI SASTOJCI:
• Mikro zrnca jojobe dubinski eksfoliraju, uklanjaju nečistoću u porama i mitesere
• Ekstrakti lijeske i cimeta smanjuju pore i produkciju sebuma
• Ekstrakt boražine čini kožu podatnijom i mekšom


Bobbi Brown Customizable paleta

NOVIM Bobbi Brown Customizable paletama koje omogućuju svakom kupci da kreira vlastitu paletu sjenila ili rumenila.
Palete su dostupne za 2,3, 4 i 6 sjenila/rumenila i idealne su za organizaciju;  za sve make up artiste i ljubiteljice make up-a.

Proizvodi su dostupni na BB prodajnim mjestima; u parfumeriji Douglas Trg i Arena Centar u Zagrebu, te u parfumeriji Anabella u Shopping centru Joker u Splitu po cijeni od 144 kn.


RUŽE I KRALJICE
NOVI MIRIS RUŽE

Čuje se šapat, prigušen smijeh i šuštanje haljine. Potom nježan i jasan, ali radostan glas mlade žene koja čita svoju omiljenu pjesmu: »See, Mignonne, hath not the Rose… « Zelena svježina vrtova ruža isprepletena nježnim tajanstvenim notama poznata je samo sestrama - četirima kraljicama iz Forcalquierea koje u ovim čarobnim vrtovima pričaju svoje anegdote i samo njimaznane tajne... Citrusna svježina bergamota i listova crnog ribizla razotkriva profinjen zeleni miris. Nježno srce mirisa čini susret svilenkastih mirisnih nota magnolije i dragocjenih esencija ruže iz Grassea. Harmonija crnog čaja i drvenastih nota cedra baza su ovog mirisa koja ga čini beskonačnim...
Proizvodi iz kolekcije Tajanstveni vrtovi ruža sadrže ekstrakt ruže iz Grassea, dobiven postupkom dvostruke ekstrakcije. Ekstrahirane molekule mirisa ubranih cvjetova, dobivene su nježnom parnom destilacijom. Taj dragocjeni ekstrakt upotpunjuje miris prirodnim, nježnim, osvježavajućim i zelenim notama.

Pjena za tuširanje, 150 ml
Jedinstvena, nježna i prozračna tekstura brzo se topi na koži i nježno je očisti. Sadrži cvjetnu esenciju ruže iz Grassea, obogaćenu mekim i osvježavajućim zelenim notama.
Mlijeko za tijelo, 250 ml
Iznimno lagana prozračna tekstura hidratizira kožu, ostavljajući je baršunasto mekom te zanosno mirisnom.
Krema za ruke, 30 ml
Profinjena i nježna krema hidratizira i štiti kožu ruku od svakodnevnih štetnih utjecaja, ostavljaći je baršunasto mekom. Koža je obavijena prekrasnim cvjetnim mirisom.
Mirisni dodir, 14 ml
Mirisni parfemski gel novi je i vrlo elegantan način nanošenja mirisa. Nanosi se na pulsne točke i vrhove kose za dugotrajan i zanosan cvjetni miris.

L’OCCITANEOV laboratorij vam predstavlja nove proizvodeiz kolekcije Aromakologija: linija proizvoda za balans tijela sa 100% prirodnim revitalizirajućim mirisom koji koži daje novu energiju i vitalnost.

ZA BALANS TIJELA
Pet koraka do uspostave balansa tijela
Prije nanošenja bilo kojeg njegujućeg proizvoda savjetujemo vam da prvo upotrijebite Piling gel za tuširanje – pročišćavanje i balans. Nakon što ga isperete opustite se u toploj mirisnoj kupelji u koju dodajte Vrećice za kupku za balans tijela. Potom uklonite sve nečistoće s lica Pročišćavajućom maskom za balans kože lica. Toplina kupke otvorit će vaše pore. Prije nego završite vaš ritual kupanja upotrijebite Crni sapun za pročišćavanje i balans tijela koji će vam pomoći ukloniti nečistoće i obnoviti teksturu kože. Dobro osušite kožu i kružnim pokretima nanesite Masažnu kremu za balans tijela koja će opskrbiti kožu kisikom te joj podariti zdravi sjaj.

Le Petit Marseillais suho ulje

Ljubiteljicama sjajne i mekane kože ovog je ljeta Le Petit Marseillais pripremio još jednu mirisnu poslasticu koja spada u ljetni „must have“ proizvod. Riječ je o novom Le Petit Marseillais suhom ulju inspiriranom mirisima prožetim zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse. Ovo će suho ulje vašoj koži podariti savršen sjaj te istovremeno dubinski je nahraniti i učiniti mekanom i zdravom.
Osim što njeguje i hrani kožu, Le Petit Marseillais suho ulje probudit će sva osjetila, a njegov će vas sjaj i svježina pratiti tijekom cijelog dana ostavljajući osjećaj ugode i mekoće na koži.


Budući da izloženost suncu predstavlja stres za kožu, ne samo zbog štetnog utjecaja UV zraka, već i zbog velikog gubitka vlage, Le Petit Marseillais suho ulje je proizvod koji će nakon sunčanja kožu u potpunosti obnoviti, dubinski je hidratizirati te joj vratiti nježnost i mekoću.


Dr. Hauschka prvi organski mango maslac na svijetu

Godinama je očuvanje prirode bio jedan od glavnih ciljeva fondacije Wala, proizvođača Dr. Hauschka kozmetike. Fondacija je diljem svijeta tražila nove ideje i pokretala specifične razvojne projekte. Tako se razvila i biodinamička farma na kojoj se uzgajaju biljke za medicinske pripravke, ali i niz organskih farmi diljem svijeta. Iako je mango maslac već dugo poznat po svojim hidratacijskim svojstvima u njezi i zaštiti kože te prepoznat kao vrijedan sastojak u kozmetičkoj industriji, do sad nije bio dostupan u organskom obliku, tj. u kvaliteti kakva je Dr. Hauschki bila potrebna. Zato je Dr. Hauschka ove godine, nakon završene testne faze pokrenula proizvodnju prvog organskog mango maslaca na svijetu. Organska proizvodnja mango maslaca višestruko je skuplja te procesno složenija za razliku od konvencionalne proizvodnje, stoga ovaj projekt u Dr. Hauschki ujedno predstavlja i izniman globalni uspjeh u području pomaka  razvoja proizvodnje organskih sirovina.

Mango pomaže koži da ostane hidratizirana, meka i podatna. Također pomaže u ublažavanju finih bora, a posebno je učinkovit na zaglađivanju grube kože. Čak sadrži i prirodnu laganu zaštitu od UV zraka.
Osim mango maslaca, ovom prilikom Dr. Hauschka podsjeća i na ostale svoje važne organske sirovine, koje se proizvode po biodinamičkim principima i znaju dobavljati iz raznih krajeva svijeta.
Više informacija o organski proizvedenom mango maslacu, ružinom i ricinusovom ulju, shea maslacu i sličnim organskim sirovinama koje se koriste u izradi Dr. Hauschka kozmetike možete saznati u prilženoj objavi za medije.

Alpstories ulja - prirodna njega i najbolja zaštita kose tijekom ljetnih mjeseci

Tijekom ljeta i morskih uživancija, direktno izložena isušivanju od sunca i mora, vaša kosa šalje S.O.S. signale i treba posebnu njegu. Biljna ulja, naime, osim što savršeno djeluju na kožu lica i tijela, odličan su izbor za njegu kose.

Ulje od koštica marelice bogato je oleinskom i linolnom kiselinom te vitaminima A i E.  Osim toga, esencijalne masne kiseline pomažu vratiti mekoću, sjaj i gubitak hranjivih tvari. Dobiva se od meke jezgre koja se nalazi unutar koštice marelice. Izvrsno njeguje isušenu kosu i ispucale vrhove. Kosu hrani, zaglađuje, daje joj sjaj te potiče rast. Pomaže kod svrbeža vlasišta, a kosu čini jakom i zdravom. 50 ml, 49 kn

AlpStories ulje makadamije pravo je blago za kosu. Ulje makadamije je prirodni izvor oko 80% nezasićenih masnih kiselina i većeg dijela palmitoleinske kiseline od bilo kojeg drugog biljnog ulja. Ulje makadamije obnavlja suhu i dehidriranu kosu, daje joj potrebnu njegu, vraća elastičnost i sprječava njeno lomljenje. Kosi daje sjaj, smanjuje elektricitet i štiti od UV zraka. 50 ml, 69 kn

Arganovo ulje, poznato još i pod nazivom tekuće zlato, bogato je vitaminom E, esencijalnim masnim kiselinama i proteinima. Regenerira i obnavlja suho vlasište i oštećenu kosu, sprječava ispadanje i prhut, a kosi daje sjaj i zdrav izgled. Arganovo ulje odlično je i za jačanje trepavica. Ono ima najveći sadržaj vitamina E i 80% nezasićenih masnih kiselina, a to ga čini izvrsnom hidratacijom za kosu. Ugodano je i brzo se upija, te ostavlja lagani sjaj. Nanosite ga i za meku i nahranjenu kosu, posebno na isušene vrhove. 50 ml, 139 kn


Nema komentara:

Objavi komentar