22. lip 2015.

Proljetni makeover uz Dessange

Nakon duge zime, odlučila sam da je vrijeme za promjenu. Ove godine nisam raspoložena za velike promjene, tako da je novost iz L'Oreal Professionnela došla kao naručena.

Različiti kut pada svjetlosti daje drugačiju boju kosu!


Netko će reći da sam luda, ali BLOND kolekcija je upravo ono što mi je trebalo.. Željela sam samo osvježiti kosu, na svojoj prirodno tamnoj kosi dobiti efekt posvjetljivanja sunca i da promjena bude jedva vidljiva oku. A ipak, da se ljudi pitaju da li sam išta radila s kosom. Naravno da sam mogla dobiti puno dramatičniju promjenu,ali nisam željela. Željela sam samo osvježiti kosu.


Nego, da s vama podijelim nekoliko rečenica o ovom novom trendu. Naime, prvo što me oduševilo jer vrijeme tretmana. Za cca 45 minuta sam bila gotova s tretmanom. Nema folije, kape, niti bilo čega bolnog. Nije potrebno uzeti sendvič sa sobom. Tretman traje koliko i jedna kava. Za nas sve koji žudimo za promjenom, a nemamo vremena, ovo je savršeno. Nije me samo vrijeme oduševilo. Oduševila me i tehnika. Za BLOND tretman potrebna je velika ‘medvjeđa’ (kako su je od milja nazvali) šapa/rukavica i češalj od istog materijala. Što prirodniji efekt ćete dobiti tako što će se pramenovi kose izvlačiti pod kutem. Iako su mi prekrili cijelu kosu,  bojala sam se da će mi cijela kosa biti u boji, ali rezultat je bio zaista lagano osvijetljena i osvježena kosa. A boja? Ovo je najljepše, BLOND tretman prati vašu prirodnu boju kose. Možete biti sigurni da nećete dobiti ‘krivu’ boju koju nikako niste željeli dobiti. Meni ovo daje sigurnost da kad će mi kosa zbog sunca posvjetljivati se, izgledati potpuno prirodno, ali daje mi i sigurnost da ponavljanje tretmana neće napraviti kaos na kosi . Mislim da svi znate da ponavljanje vrlo često nije ni upola uspješno kao prvi tretman, jer već imamo boju na kosi. 

Prije i poslije

Kao i uvijek, brigu o svojoj kosi prepuštam salonu Dessange. Zašto? Zato što mi izvrsno čitaju misli, a znate koliko smo mi žene osjetljive kada je kosa u pitanju. Osobno, poprilično sam nervozna kada me netko zezne prilikom šišanja i bojenja, pa pucam na sigurno.

Love,
Ana

Broj komentara: 5:

  1. Nikad čula za blond tretman, što je to točno? Hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Nikolina, u pitanju je tretman posvjetljjivanja kose, koji prati tvoju prirodnu boju kosu i ne uništava ju. Idealan je za lagane pramenove poput mojih!

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa, izgleda onako bakreno i rozkasto čak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolje je kaj je nemoguće definirati, jer se mijenja prema svjetlosti!

      Izbriši