28. lip 2015.

Ideal Slim, da ili ne?


Prije nekoliko mjeseci bila sam odlučna u svoju namjeru da ću ovo ljeto provesti na plaži bez srama. Obećala sam samoj sebi da ću smršaviti 3-5 kg i početi vježbati. Činilo se tako jednostavno! Možda i ne bi bilo nemoguće da barem malo volim vježbati, ali ja zaista mrzim vježbanje. A vjerujte mi, probala sam sve.




Obzirom da sam vrlo brzo odustala od vježbanja, mogla sam barem smršaviti. Svoj tretman mršavljenja sam započela s Ideal Slimom. Ideal Slim je dodatak prehrani sa smeđom morskom algom Ascophyllum nordus, prije se 2 x dnevno, po jedna kapsula uz ručak i po jedna uz večeru. Paket sadrži  30 kapsula, dovoljno za 15 dana tretmana. Popila sam 2 paketa kapsula i prezadovoljna sam s rezultatima. Znam da neke blogerice nisu imale rezultate, međutim, kod mene su bili vidljivi. Prije svega izgubila sam 3 kilograma u mjesec dana. Nije samo gubitak kilograma ono što me oduševilo nakon tretmana. Oduševila me činjenica da sam počela jesti 'pametnije', odnosno pridržavati se obroka, koje sam prije znala preskakati. Uz tretman sam stvorila naviku i ručka i večere i počela sam paziti što sam jela.   



Na kraju mjeseca se moja vaga sa brojke 63 spustila na brojku 60. 3 kg manje znači da sam lakše ušla u neke suknje i hlače i da se bolje osjećam, ali to ne znači da mi je tijelo čvrsto i zategnuto. Za to ću ipak morati početi vježbati. Tko zna, možda mi se jednom i svidi. 

Ideal Slim, da ili ne? O da!

*PR uzorak

Love,
Ana

4 komentara:

  1. koja je cijena kapsula? i mene muče tih zadnjih 3-5kg :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 80 kn za 30 koma, dakle 15 dana terapije!

      Izbriši
  2. Blic pitanje - Koja je cijena tih kapsula? :)

    OdgovoriIzbriši