2. stu 2014.

New in & other


Dugo sam slikala, pa razmišljala, pa slikala pa razmišljala kako spojiti u jednom naziv svašta nešto što mi se događalo i što sam sve dobila/kupila u zadnjih mjesec dana. Mislim da je nastavak '& other' dovoljno općenit opis za sve ono što ću vam tu natipkati.



Prije cca 5/6 tjedana počelo je, malo je reći, zanimljivo razdoblje u mom životu. Čini mi se da je prošlo puno više vremena, jer toliko sam toga napravila (što vi konkretno nećete vidjeti, ali vjerujte mi na riječ). Ovaj post započinjem s jednim divnim ponedjeljkom. Negdje, jako daleko, događalo se nešto predivno! Radio se spot s ženama oboljelim od raka dojke uz podršku divnih Sanje Doležal i Maye Sar. Sve to po pokroviteljstvom, a koga drugog nego Avona! Biti dio projekta bila mi je iznimna čast! Rezultati su došli nekoliko tjedana kasnije u obliku jumbo plakata i videa!


Dan poslije smo se družili na Vichy eventu gdje su nam predstavili Liftactive Supreme kremu. Kako se Vichy i ja ne volimo baš, poklonila sam ju dalje, pa njenu recenziju pronađite kod kolegica.


Prvi (službeni, jer mjesecima sam već bila vanjski suradnik) dan na poslu, na portalu Fashion.hr, obilježila je simbolična poruka u Ženskom rokovniku.
 
A kraj dana malo sreće uz Avon Luck u Casinu! Tu večer smo Mirta i ja veselile se našim dobicima od 90-ak kn kao da je 90 K. Jel' to znači veselit se malim stvarima?
 

Bocassy je za nekoliko blogerica organizirao iznimnu večeru u predivnom ambijentu Gastro nomada. Uživala sam učiti od Roberta koji je nesebično dijelio savjete. A posebno sam uživala u društvu Marine Mustafić, direktorice Bocassya. Francuska priča koja se proizvodi u Hrvatskoj! Predivno! Trenutno sam u završnoj fazi isprobavanja kreme i seruma pa se ubrzo javljam s recenzijom.
 



U to vrijeme bio je i Guerlain event. Nisam fan slikanja hrane, osim ako nije nešto posebno, poput palačinki od riže. Tek dok sam slikala sam shvatila da na slice nedostaje muški L'Homme parfem koji je već poklonjen (mali stan iziskuje odmah se rješavat viška) i torba za tablet. Posebno sam se razveselila Glam glow maskama.

Kika se zatvara, ili se već zatvorila pa sam iskoristila priliku i opskrbila nas s ručno rađenim ukrasima za bor. Cijene su bile po 70% snižene pa je bila prilika koja se ne propušta.
 
Ako za nekog odlučim odvojiti svoj petak navečer, to mora biti netko poput Marine iz Bocassya ili dr. Stribora Markovića! Radili smo svoje kreme, zapravo Jelena je radila sebi i meni. Strašno me veselilo vidjeti cijeli postupak.

Uf, preskočila sam subotu gdje smo na Cvjetnom prodavali majice za pomoć udruzi Europa Donna. Majice još možete kupiti u Iggy Concept Storu.


Perwoll Fashion.hr! Tu bi mogla napisati roman, jer moj dan je izgledao: buđenje oko 7, pisanje tekstova, na Velesajam sam dolazila oko 12 i vraća se doma oko ponoći. Ili kasnije. Ludi ritam, ali posao je bio obavljen odlično. Ovo je dio poklona koji sam dobila na eventu. Dio vam vjerojatno ne bi bio toliko zanimljiv.
Severina je dizajnirala dvije naslovnice Ženskog rokovnika


Vratimo se u realnost. Pozivnica za Opium event, koji sam zbog lagano povišene temperature preskočila.

 
Rosal balzami dolaze sutra na recenziju. Ok, obožavam ih! Divnu su! Nisu masni, a njeguju i ostavljaju boju!

La Roche Posay BB kreme u nijansi medium. Sredinom tjedna ne samo da ćete čitati recenziju, već ćete imati priliku i osvojit svoj primjerak. Hidratizira i prekriva, meni dovoljno!

Head & Shoulders , došli sumi noviteti skupa s šalom i kapom. Za kapu mi je još rano, ali šal već naveliko nosim kod vožnji biciklom.

 
Još jedan Vichy novitet: Neogenic šampon protiv ispadanja kose.

Novi L'Oreal ruževi su mi u redakciju došli u svim nijansama, ali sam ih podijelila s kolegicama, pa ću vam recenzirati samo ovu nijansu.

Avon me još početkom mjeseca iznenadio ovim divnim paketom.

A stigli su i Catrice i Essence noviteti.

Opet mali povrata u prošlost, prvi dan Fashion.hr-a sam zaboravila ponijeti išta od šminke pa sam se brzinski kupila maskaru i olovka ruž koji je , btw, izvrstan.

Jedan od najljepših noviteta svakako su Caroline Herrera naočale.

Mislim da nije tajna da obožavam Marc 'O' Polo. U skladu s time, ovo je moja nova omiljena šalica.

Bio-Oil se veselim isprobati, posebno je pomaže kod strija.
Tu su i Roc noviteti! Da, da, nije se nimalo štedjelo! S time da cijeli paket nije ni stao na sliku.

Nova Keune linija koju se veselim isprobati.

Malo Ziaja noviteta.
Odlično sjajilo Estee Lauder i još jedna maskara za rezervu. Najzahvalnija sam kada dobijem maskaru, jer ih mrzim kupovati u drogerijama zbog zločestih prstiju koji sve isprobavaju.
Ivan Šarić nam je super simpatično predstavio novu Oral B elektronsku četkicu, a osim same četkice, u ured sam ponijela balone. Hvala Mirku koje nikako nije pasalo vozit mi ih po najvećoj gužvi do redakcije.
 

Drugi dan smo se  družili u Derma Care centru. Veselim se isprobati Dermatologica proizvode i doći u ruke Ivice Palinića. Ivicu već dugo znam i znam da o kosu može napisati romane koliko mu je znanje.

Matrix Biolage Repairinside nova je linija šampona. Matrix do sada nije razočarao, pa vjerujem da neće ni od sada.

Niveinu Q10 liniju možete još kratko osvojiti na blogu, a ja se spremam isprobati ih.

U Kozmo je stigla nova kozmetika: Bell. Zaštitno lice je Nina Badrić. Ponosni su na svoju hipoalegnesku maskaru i crveni ruž.

Oriflame me se isto sjetio s novim kremama za lice.

I za kraj, MAC paint po u nijansi Soft Ochre i MUD sjenilo.  
 
 

Uf, uf, glava me zaboljela od duljine posta!
 
Ako vam je nešto zanimljivo, pišite mi u komentarima!
 
 
Love,
Ana


3 komentara:

  1. Wow koliko je svega i svacega! :) do Nove godine neces uspeti da sve otvoris i probas :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako veselo i gužvovito kod tebe :-))
    Divne stvarčice!! Kako si rekla da već spremaš neke postove, veselim se čitanju!!

    OdgovoriIzbriši
  3. NEŠTO zanimljivo??? Sve mi je zanimljivo!!!! Uh, koliko Vam zavidim, toliko se i pitam koliko će trebati da se sve isproba, poslika, recenzira, otkomentira..... lol

    OdgovoriIzbriši