19. kol 2014.

Avon piling za stopala s ekstraktom algi i jezgra marelice

20140614_131333
Kod mene će teško proći mjesec bez kupovine nečeg iz Avona. Makar si svaki put kažem da mi ništa ne treba, kada otvorim katalog, valjda me miris papira nagovori, nešto naručim. Jedna od mojih zadnjih narudžbi bio je piling za stopala.
Ljeto i bose noge vape, osim za pedikurom i redovitim pilingom. Obožavam pilinge i obožava osjećaj koji ostavljaju. Glavni uvjeti kod pilinga su mi da su dovoljno kremasti da klize po tijelu i dovoljno grubi da imam osjećaj da su nešto i napravili. U svoju listu omiljenih pilinga dodala sam i ovaj jer ga moja stopala obožavaju.

20140614_131412
Dva puta tjedno sam s ovim pilingom prolazila po stopalima. I uz redovitu pedikuru, moja stopala su dulje vrijeme izdržala bez pedikiranja. Uz to, piling bez imalo problema uklanja sve tragove hodanja bosih nogu koje ja tako obožavam.
20140614_131434
Mama je isprobala sapun piling iz iste linije i oduševljena je, tako će moja sljedeća investicija svakako biti sapun. Ne zato što sam nezadovoljna s ovim pilingom, dapače, izvrstan je, već jer volim isprobavati! Tražite li povoljan piling za stopala, razmislite o ovom. Na akcijama se može uhvatiti već za 20-ak kuna, dok je regularna cijena 40 kn.
Ambalaža je plastična tuba, dovoljno prozirna da znate potrošnju i dovoljno mekana da možete potrošiti sav proizvod.
Cijena: 40 kn/ 75 g
Dostupnost: Avon
Ocjena: 5/5
Volite li pilinge za stopala? Pridajte li pažnju stopalima cijele godine?
Love,
Ana












2 komentara:

  1. Jako vodim računa da mi stopala tijekom cijele godine budu njegovana! Koristim Avon Spa kremu i odlična mi je. Moram kupiti i ovaj piling!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam uvela to pravilo, da cijelu godinu brinem o njima i preporodila sam se.

      Izbriši