15. lip 2014.

New in: travanj, svibanj, lipanj

Zadnjih tjedana se puno toga događa kod mene što je razlog da je blog po strani. Trenutno je mirno, pa sam odmah uhvatila vremena i primila se pisanja. Vrijeme je za jedan poveći New in što kozmetički što ne kozmetičkiJ

MAC My paradise rumenilo iz Surf, Baby! LE kolekcije. Ta kolekcija je bila već davno, tako da sam ga ja kupila od jedne cure privatno. Divno je i traje cijeli dan na obrazima!



O L'Occitane eventu sam pisala ovdje i tada sam već najavila da me oduševila njihova BB krema. Zaista je odlična i ne prestajem je koristiti od kada sam ju prvi puta isprobala. Maglica još nije stigla na red, ali bude. Ubrzo!

Jedan petak iznenadili su me paketi od Nashija i Avona. Nashi proizvodi za kosu su divni i jedna sretnica će ih ubrzo moći isprobati. A Avon je opet oduševio s lakovima za nokte. Story parfem mi se sviđa,ali mrvicu mi je prejak za ovo razdoblje u godini.


Trendcy je web shop u kojem možete pronaći dizajnerske predmete, a mene su razveselili old school narukvicom koja je ujedno i USB i veselom proljetnom maramom.

Zadnjih tjedana lakovi za nokte su moja opsesija. Kupujem ih ko' sumanuta, ali rijetko naiđem na vrijeme da i nalakiram nokte.

Hello beauty, beauty blender sam spominjala već ovdje, Essie obožavam i njihov lak za rast noktiju je izvrstan. A i kupljen je na 30% popusta. Bipa ima izvrsne rašpice za nokte (zelena donja), dok je gornja za sjaj nokta iz trgovine Juliana nails.

YSL Kiss&Blush. Moja ljubav! Rumenilo koje traje cijeli dan i ruž koji se ne skida tako lako.

Cacharel Anais,Anais je moj the miris ovog trena. Upravo ono što volim-lagano, nježno, osvježavajuće i nenametljivo. Lancome Visionnaire krema tek je u procesu testiranja.


Avon set za manikuru i pedikuru. Isprobavam još prije konačnog suda. Večeras zadnje testiranje.

Alfaparf proizvodi za kosu. Još nisam isprobala, ali čitajući o njima već sada puno očekujem. Radi se o profesionalnoj liniji za njegu kose i vjerujem da će i na mojoj kosi pokazati divne rezultate.


Mnoge blogerice, pa tako i ja, dobile smo Hawaiian proizvode za sunčanje i sjajilo s SFP 25. Moj dragi je odmah počeo koristiti kremu za sunčanje i zadovoljava njegov jedini uvjet- da ne izgori.

I mene je razveselio Oriflame paket. Nekog od vas ćeJ

Ostvarila sam suradnju s izvrsnim brendom Paula's Choise! Resist će riješiti moj problem hiperpigmentacije (čvrsto vjerujem u to) a bronzer se već naveliko testira. Sviđa mi što su u njemu odmah 2 nijanse tako da ga se može koristiti tijekom cijele godine.

Nivea Sun protect testiram već nekoliko dana. Kako zbog posla dosta hodam, ovaj losion me savršeno štiti! I sviđa mi se što ne masti kožu.

Na moju adresu stigao je i Vichy Capital Solei pjena za sunčanje. Namijenjena je djeci, ali nigdje ne piše da je zabranjena za odrasle:D

Da li mi treba još jedna paleta sjenila. Definitivno ne! Ali ova WnW je tako divna šarena bila da nisam mogla odoljeti. Na slici je još jedan lak za nokte, ovaj put H&H, glitter zeleni.

Kakav bi to mjesec prošao bez Avon narudžbe?  2 maskare (jer opravdanje je da nemam niti jednu u boju) -  plava i smeđa i piling za stopala.

DM me razveselio Alverede ružinim paketom. Posebno se veselim soli za kupanje i preseljenju u novi stan, jer ću konačno imati kadu. Patim zadnjih mjeseci od kada imamo samo tuš kabinu.
Cure iz Abrakadabre me često razvesele. Tako mi je u petak na vrata stigao ovaj divan Aussie paket a posebno me oduševila četka (varijacija No tange). Kako već imam Macadamijinu, napravit ću usporedbu.

Biotherm proizvodi su poklon s eventa o kojem vam moram pisati. Toliko su se potrudili urediti prostor da nisam imala volje otići, a morala sam.

Homemade Z palete. Puno vas se interesiralo za njih i nisam nikome ništa paletno dogovorila, jer tražimo pravi prototip. Ono što za sada mogu reći je da će biti drvene i da, zbog toga će imati težinu, ali i čvrstoći. Kartonska nije toliko čvrsta.  Sada je 3   u izradi i mislim da biti to moglo biti to.

 Dessange je moj omiljeni salon koji već godina brine o mojoj kosi. Iznenadili su me predivnim poklonom proizvoda za kosu, savršenom četkom i nečim što uvijek treba- kozmetičkom torbicom!
 NovExpert event je bio prije nekoliko tjedana gdje su nam prezentirali njihov novitet-hijaluronsku kiselinu koja na tržište dolazi tek u kolovozu.
DOPUNA!
Toliko sam joj se veselila da bi ju na kraju zaboravila: Sleek Del Mar Vol 1 paleta!

A sada ajmo na ne kozmetički dio. Moj dragi me razveselio štapovima za Nordijsko hodanje. Jedva čeka da ih isprobam na Sljemenu. Ili negdje dalje.

Na Replay eventu sam dobila njihovu pašminu koja je super grijala u prijelaznom razdoblju. 

Još jedan poklon mog mužića. Retro teglica za cvijeće. Da, puno pre skupa (49,90 kn, Nama), ali je toliko divna da joj nismo mogli odoljeti. Unutra je menta. Za Mohito kojeg se guštam raditi na terasi u našem stanu. Trenutno mi u centru pažnje isključivo terasa, jer sada smo mjesecima živjeli bez nje. Ne ponovilo se.

 Počatila sam se Jamie Oliver šalicom.


Onokad te PRovka toliko dobro poznaje pa ti kupi najkjut poklon! Vrećica za shopping smještena u ruž! Samo moja Sanija može naći nešto takvo! Lav ju grl!

Jesam vam rekla da sam opsjednuta s domaćim? Pa tako radim i svoje rezance. U Kik-u sam kupila novu teglicu za rezance.

A moje cure s faksa su me razveselile precool poklonima! Ne znam čemu se više veselim, stavarima za kuću ili Nina Ricci paleti sjenila.

I  to je to. Stigli smo do kraja. Moram biti ažurnija kada je new in u pitanju, da ne gubite pola dana krolajući!


Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Pišite mi ako želite o nekom proizvodu prije čitati!
Love,
Maybe 

Broj komentara: 5:

  1. Ako moze recenzija Oriflame-a,najvise bi me zanimala senka u teglici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post, mnogo simpaticnih stvari. :]

    OdgovoriIzbriši
  3. koliko divnih stvari *_*
    najslađe mi je ovaj zadnji poklon od prijateljica :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Puno zanimljivih stari se tu našlo, uživala sam :)

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasne stvari,ne znam što bih prvo komentirala :) teglica za rezance i poklon od cura faxa su neodoljivi

    OdgovoriIzbriši