28. lip 2014.

Nashi Argan linija za njegu kose + DARIVANJE!


Prije nekog vremena dobila sam na recenziju Nashi Argan liniju za njegu kose. Prvo me oduševio izgled bočica, tako slatko i prirodno. Zaljubila sam se! Doduše, malo sam se bojala kako će reagirati na vodu ovaj papir, no i to me iznenadilo. Naljepnica se počela odljepljivati tek nakon nekoliko tjedana i kada sam ju maknula našla sam novu naljepnicu ispod, koja se neće odlijepitit. Zaista su mislili na sve.


Kao što se po imenu mogli zaključiti Nashi Argan proizvodi bazirani su na arganovom ulju. Namijenjena je svim tipovima kose i to je u biti profesionalna linija za njegu kose, ali moguće ju je kupiti i za privatnu upotrebu u frizerskim salonima. U liniji se nalazi šampon, regenerator i ulje za kosu.

Šampon za kosu. Kako je ova linija zaista bogata uljem, imala sam problem pranjem kose kada je bila zaista masna i puna suhog šampona. Želite li detaljno oprati kosu s ovim šamponom, ostavite ga umasiranog na kosi minutu, da masnoća i prljavština popuste. Isperite i ponovite šamponiranje. Moj problem je bio što nikako nisam mogla oprati kosu pa sam 3 x šamponirala. Šampon izvrsno čisti kosu i daje joj gustoću, što je mojoj i tako gustoj kosi previše, pa bi ga preporučila tanjoj kosi. Unatoč tome što piše da je za sve tipove kose.


Regenerator za kosu. Ovo je rijetki regenerator gdje vidim djelovanje. Na ambalaži piše da ga se treba držati 3 minute na kosi i držite se uputa. Kosa je osjetno mekanija od njega i sjajnija. Meni se osobno jako sviđa.

Ulje je moj apsolutni favorit u liniji. Nanosila sam ga na mokru i suhu kosu. Jako je gusto i treba ga zaista malo. Osim za kosu, koristila sam ga i na zanokticama koje je oporavljao brzinom svjetlosti. Imam problem da non stop nešto prčkam po njima pa su mi stalno ispucale, no ovo ulje je spas za njih. Nešto najbolje što sam probala u zadnje vrijeme!

Ocjena: 4,9/5 (zbog šampona koji ipak nije za sve tipove kose)

A sada darivanje!!!!

Želite li svoj primjerak Nashi Argan linije? Naravno da želite! Tko ne bi htio!

Pravila:
      1.      Darivanje traje od 28.6. – 5.7.2014. do 23:59
      2.      Darivanje je otvoreno internacionalno
      4.      Opcionalno: sherajte darivanje i pozovite prijatelje
      5.      Sudjelujte svaki dan ispunjavanjem forme (i povećajte svoje šanse)

     Pobjednica/k će osvojiti Full size paket! Poslat ću mail i mora odgovorit na mail u roku od 48 sati!

SRETNO SVIMA!



Broj komentara: 11: