5. svi 2014.

Novosti na blogu Maybe's New start

Drage moje, ponedjeljak je uvijek nekako dan za novi početak. Tako je i kod mene ovaj ponedjeljak dan kada sam odlučila da će blog Maybe's New start krenuti u malo drugačijem smjeru. U zadnje 3,5 g koliko pišem blog,promijenila sam se i ja i publika. Sazrijevamo. Godine mojih čitateljica sve više prelaze 20-e,a i sama sam zašla u 30-e. Nekada dečko, dragi mi je postao muž. Moja svakodnevnica se promijenila. Više nemam mame da skuha. Počisti. Ok, peglala sam uvijek ja. Obveze se gomilaju a dan i dalje ima samo 24 sata.

Makeup će uvijek biti dio mog života i u bazi će ovo uvijek ostati beauty blog. Ali želim uvesti i lifestyle prostor. Ne vjerujem da ću vas savjetovati o životu, jer svatko si radi ono što mu je najbolje, ali voljela bi s vama podijeliti neki recept kolača ili možda neku novu sitnicu za stan koju sam kupila. Post o mojoj SHS Ralph Lauren haljini je izazvao veliko zanimanje. Došlo je puno upita u inbox vezanih o kupovini u SHS dućanima. Voljela bi možda tako nešto objaviti. Možda neko putovanje s vama podijeliti. Dosta smo putovali i prekrasnim mjesta posjetili, a taj dio sam uvijek brzinski prošla. Voljela bi mu se posvetiti.
Ima puno prekrasnih događaja koja možda nisu beauty, ali su itekako vrijedna pažnje. Mislim da nije dovoljno samo ih na Instragramu ili Facebooku zabilježiti. Želim im posvetiti njihovo vrijeme.
Jedan od razloga zašto uvodim ove promjene je da prestanem opsesivno kupovati šminku. Pretjerujem i to na najjače. Neki dan mi frendica nije dala da si išta kupim jer zna da imam previše toga. I istina je, ali u meni stalno vrišti ona blogerica koja I nešto kupovala. Kada smo beauty svijeta, ponekad će svoju riječ dati I moj dragi. Ideja je došla od nekoliko PR-ovaca nakon što su se oduševili njegovim doživljajem, recimo šampona.
Nadam se da vam se sviđaju promjene. Neki od vas će svraćati možda samo kada će tema biti neka beauty. I to je u redu. Imamo puno divnih beauty blogova na kojima možete tako puno toga saznati. A vi, koji ćete me i dalje pratiti ili koji ćete me tek sada upoznati, hvala vam!
Love,
Maybe








Broj komentara: 14:

  1. Weee za promene! :) Srecno. :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas fina ideja svidja mi se!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ni do sad te nisam čitala zbog kozmetike, nego zbog tebe. Tako da od svih tvojih postova, najdraži su mi oni koji nemaju veze s kozmetikom :). Veselim se što će ih biti više.

    OdgovoriIzbriši
  4. Svaka čast na odvažnosti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Iskreno se radujem ovim promjenama. Daju veću dozu intimnosti i povezanosti sa čitateljima. Pored ljubavi prema makeup-u koja me i dovela k tebi i tvom blogu, obožavam čitati male pomake u vidu lifestyle postova. U pravu si, nisam više ''tako mlada'' i podjednako me vesela i pokoja preporuka o kupovini nečega za dom, odjeću, putovanja ........
    Slažem se s tobom , ''odrastajmo zajedno '' :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se sviđaju ove promjene i baš se veselim vidjeti kako si sve to zamislila.. Veselim se receptima, sitnicama koje kupuješ za stan ma svemu a naravno i kozmetici.. Inače je i kod mene ista situacija, otkad sam se preselila nedavno obaveza je sve više a vremena sve manje tako da sam odlučila raditi samo na novom blogu i na tom novom ću sigurno isto ponekad ubaciti neku lifestyle temu.. ma snaći ćemo se mi nekako i organizirati :)). I da, podržavam i članke o putovanju itd. Jedva čekam draga :* (Art on my way)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam lifestyle blogove!
    Podržavam promjenu u potpunosti :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Svidja mi se u potpunosti tvoja ideja,ponekad postaje dosadno i monotono citati samo o sminci i novim proizvodima,,kako god vi blogerice kupujete nove proizvode tako i mi citateljice navlacimo se na to,i ponekad mi dodje da bas prestanem citati blogove zbog toga
    Lijepo je sto ces od ovog bloga napraviti neki " zenski svijet " gdje cemo moci razgovarati o raznim temama,,,razmijenjivati neke savjete a da se ne radi iskljucivo o make up-u

    Samo naprijed

    OdgovoriIzbriši
  9. jasam uvjek za promjene koje sam uvela i kod sebe na blogu. zasto ne? lipo je bar u slikama posjetiti neko mjesto, vidjeti što smo novog kupile za stan, stavit kolač na blog i njegov recept! go for it!

    OdgovoriIzbriši
  10. Promjene su uvijek dobre, jako volim citati i o dogadjanjima u zivotu blogera pa me posebno vesele ove promjene :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sviđaju mi se promjene! I ja sam (već!!!!) u 30-ima i naravno da me zanimaju neke druge stvari nego prije 2 godine! Postove s receptima ću, moram priznati vjerojatno preskočiti jer još ne moram kuhati (i ne volim kuhati) ali i dalje ću rado pratiti ostale teme! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma naravno da nam se sviđaju promjene :)

    OdgovoriIzbriši