18. svi 2014.

Hello Beauty makeup aplikator

20140511_121609
Beauty blenderi zadnje 2 godine su neizostavni dio kozmetičke torbice većine ljubiteljica kozmetike. Kako i ne bi, kada su stvarno izvrsni za nanošenje makeupa. Iako nisam do sada kupila original, već kopije na eBayu, prezadovoljna sam s njima. Zato sam i bez razmišljanja kupila Hello Beauty makeup aplikator u Bipi čim sam ga vidjela.

20140511_121414
Tek sam nekoliko dana kasnije saznala da sam ga uočila u biti prvi dan i da dolazi u 3 boje. Rozoj, plavoj i žutoj. Kako ja nisam imala izbora, kupila sam žuti jer je on jedini bio dostupan. U brendu ističu da: nema mirisa i lateksa, antialergijski je, te je pogodan i za najosjetljiviju kožu.
20140511_121459
Sam aplikator je napravljen od zaista čvrstog materijala i kompaktan je. Za sada nemam dojam da će se početi raspadati (kao što mi je slučaj sa jednim s eBaya). U doticaju s vodom se malo poveća. Može se koristiti suhi ili mokar, meni je naravno puno draža opcija mokar. Izvrsno nanosi puder, stapa ga s kožom i jako lijepo blenda. Meni se zaista sviđa, a posebno mi se sviđa cijena od svega 19,90 kn. Tako da, ako vam i ne sjedne, nije veliki trošak.
20140511_121541
Mana je pranje. Naime, koliko god da se trudila, nisam uspjela očistiti sve tragove pudera s njega. Razlog tome je što je napravljen od zaista gustog materijala i puder kada se uvuče u materijal, ne izlazi. Meni osobno ne smeta, jer znam da je spužvica čista, ali nekom bi to mogla biti velika mana. Taj slučaj nisam imala s eBayevskim kopijama beauty blendera. Možda će se i ovaj moći oprati s vremenom, kada materijal malo popusti.
page
Također, na ambalaži piše da se pere jednom tjedno. To je za mene najveći minus. Želite li imati čisto lice, bez akni ne nanosite podloge već korištenim aplikatorom.
20140511_121623
Ocjena: 4,9/5
Cijena: 19,90 kn
Dostupnost: Bipa
Jeste li isprobali Hello Beauty makeup aplikator? Čime vi čistite beauty blendere?
Love,
Maybe















4 komentara:

  1. Ja imam original i isto ga ne mogu skroz oprat pogotovo nakon korištenja mac pudera. A ja ga perem nakon svakog korištenja i on traje i traje. Mislim da ću isprobat i ovaj jer mi je baš slatka ova žuta boja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. vrijedi isprobati za tu cijenu! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam isprobala, nekako me ne privlače :/ Samo jednom sam probala nanijeti puder mokrom spužvicom i to je bilo katastrofa xD Zasad ostajem pri kistovima koji me odlično služe :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Isprobat cu ga, ako je kao spuzvice sa ebaya bit cu prezadovoljna jer je na dohvat ruke, nema onog cekanja paketica :)
    Ja svoj perem sa tvrdim sapunom i dobro ga istrljam o mokri rucnik, pa isperem. I ide sve van. Uvijek imam dva tako da mogu oprati spuzvicu odmah nakon koristenja, a drugu koristiti dok se jedna susi, i nikako i nikada ne bih preporucila pranje jednom tjedno, pogotovo spuzvice koja je idealno leglo bakterija :/

    OdgovoriIzbriši