28. svi 2014.

HAIR SPA by Dessange


Prije nekoliko tjedana su me moji dragi prijatelji iz Dessangea pozvali na njihov najnoviji tretman- HAIR SPA. Kako sam već nedavno bila pisala da u ovoj godini želim maksimalno ugoditi sebi i suprugu i uživati, tako sam se rado odazvala. Uostalom, ekipa iz Dessangea se godinama brine o mojoj kosi i još godinama će, tako da znala da stižem u prave ruke.




Među nekoliko dostUpnih tretmana za moju kosu je Lorene izabrala 10 minerala. Problem pretjeranog ispadanja kose rješava se uz potrebno hranjenje korijena kosa sa 10 minerala.

Za moj tretman su koristili:


SPARY 10 MINERALA, KREMA ZA HRANJENJE KOSE  LUMINARIA, DRAGOCJENA ZEMLJA BISER/PERLA, ŠAMPON TRICHOBIOL,
AMPILA TRICHOBIOL PROTIV ISPADANJA KOSE, MASKA ZA KOSU BURITI.

Dok postupak samog tretmana pronađite u sljEdećim rečenicama:
Spary 10 minerala pošpricamo na vlasište kose, kremu luminaria nanosimo pramen po pramen, zatim dragocjenu zemlju nanesemo na vlasište i tada slijedi opuštajuća masaža vlasišta u trajanju od 5 minuta.

Nakon masaže slijedi šamponiranje Trichobiol šamponom, zatim se stavlja maska za hranjenje bojane i pramenova kose Buriti. Maska se umasira u kosu 3-5 min, te se ispire. Na obrisanu kosu nanosimo Trichobiol ampulu koju umasiramo u vlasište.

Moram napomenuti da je ovo bila najbolja masaža tjemena ikada! Uz to je bila uključena i masaža gornjeg dijela leđa. To večer sam zaspala kao beba već u pola 10 navečer. Definitivno moram ponoviti, ništa me ne opušta tako dobro kao masaža glave i vrata!

Tretmanom mi se malo smanjila količina otpadanja kose. Definitivno moram ponoviti da bi rekla da je promjena vidljiva, ali već je i ovo bilo pozitivno. Meni zaista otpada kosa, puno više nego što je normalno.

Jedva čekam ponoviti!

Love,
Maybe

*PR



2 komentara:

  1. Dok sam čitala tekst, setih se onih trnaca koji me uljuljkaju u nekakvu mirnu luku dok mi frizerka masira vlasište i vrat :D Mogla bih ju posetiti uskoro :)
    Lepa si Anči, drago mi je da si uživala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ugodan i nadasve prekrasan tretman si dobila. Finalan rezultat je odličan. Osmjeh, zadovoljstvo i lijepa kosa - nema se tu što više za reći. :-)

    OdgovoriIzbriši