4. svi 2014.

Douglas Absolute „Summer affair“ sjajila za usne

20140421_103402
Douglas unutar svoje makeup linije pod nazivom Absolute je predstavio ljetnu kolekciju. Lak za nokte ste već mogli vidjeti, a danas ću vam pokazati sjajila koja su prave ljetne nijanse. Baš kako naziv kolekcije kaže: Summer Affair.
Na testiranje sam dobila dvije nijanse #31 i #33. Nijansa #31 je kremasta roza nijansa, vesela boja, izvrsna za ljeto. Izvrsna za dane kada se nemam volje pretjerano šminkati a želim ipak izgledati dotjerano. Nijansa #33 je nijansa koju ću vjerojatno češće zagrabiti, jer to je klasična, poluprozirna nijansa koja usnama daje sjaj. Na swatchu je nanesena u debljem sloju, iako je tako rijetko kada nanosim. Malo mi je premetalik u tom slučaju.

20140421_103455
Sjajila su polukremsate teksture. Zahvaljujući tome su pigmentiranija, ali nisu ljepljiva. Trajnost im je oko 1,5 do 2 sata. Na čalici/čaši će ostaviti tragove. Njeguju usne i nakon njih usne ostaju mekane. Sviđa mi se aplikator koji je ugodan na usnama i omogućuje jednostavnu aplikaciju. Ambalaža je klasična za sjajila: plastična i prozirna.
sjajila
Cijena: još se formira pa ću naknadno upisati
Ocjena: 4,8/5
Dostupnost: Douglas parfumerije
Kako vam se sviđaju nijanse?
Love,
Maybe
*PR Uzorak











3 komentara:

  1. #31 mi je draža jer osobno više volim "jače" boje. definitivno moram isprobat. Super recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam neki WNW koji je jako sličan ovom nude.

    OdgovoriIzbriši
  3. imam ih i ja, samo druge nijanse.. cijena je trenutno 29 kn koliko znam, na akciji, a inače su 49 :)

    OdgovoriIzbriši